Țabără va fi convocat la naționala U21

29 Sep. 2011, 13:21 Liga 2
Țabără** va fi convocat la naționala U21

Ionuț Țabără, fundașul central al Gloriei Buzău va fi convocat la „Naționala” de tineret a României, potrivit spuselor lui Dan Tulpan, președintele grupării din Crâng. Oficialul buzoian a precizat că tânărul jucător a fost monitorizat de Emil Săndoi, antrenorul României U21 și că acesta și-a dat acordul ca Țabără să îmbrace pentru prima dată tricoul Naționalei.

„Țabără este un jucător pe care l-am adus pentru că ne-a plăcut de el. Are calități, motiv pentru care l-am și titularizat. Aveam nevoie de un jucător ca el”.

Președintele Gloriei a dezvăluit și modalitatea prin care Țabără poate ajunge la „Națională”.

„Înaintea jocului cu Viitorul Constanța am avut o discuție cu Săndoi. I-am spus că am un copil bun la echipă și l-am întrebat dacă vrea să vină să-l vadă. Emil a venit la meciul cu Viitorul, apoi l-a trimis pe Florin Tene (n.r. antrenorul secund) să îl urmărească la jocul cu Otopeni. Din câte știu, săptămâna viitoare vom primi pe adresa clubului faxul de convocare pentru acțiunile lotului de tineret”.

Jucătorul pregătit de Mihai Ciobanu a bifat toate minutele în actuala ediție de campionat.

Naționala sub 21 de ani a României va disputa pe 11 octombrie, la Piatra Neamț un meci împotriva formației similare a Franței.

Sursa: Opinia Buzău

29 Sep. 2011, 13:21 Liga 2
Pe aceeași temă