Surprize la Juventus, la prezentarea noilor achiziții. Martin Tudor va fi antrenor cu portarii, iar fostul președinte al clubului s-a întors la echipă pe o altă funcție

Marius ANGHEL 02 Mar. 2017, 17:41 Liga 2

Liderul Ligii 2, Juventus București, și-a prezentat, astăzi, ultimele noutăți, cu două zile înaintea startului oficial în partea secundă a campionatului. Președintele grupării, Gheorghe Chivorchian, i-a avut alături pe cei mai noi jucători din lot, dar a prezentat și două noutăți în colectivul tehnic și administrativ.

Alexandru Zaharia se întoarce „acasă”

Cinci noi jucători s-au alăturat în această iarnă lotului antrenat de Daniel Oprița. Adrian Hurdubei (atacant, 26 ani, ex Aerostar Bacău), Ioan Neag (fundaș, 23 ani, ex CSM Râmnicu Vâlcea), Alexandru Muscă (atacant, 20 ani, ex Dacia Unirea Brăila), Andrei Burlui (portar, 17 ani, liber) și Alexandru Zaharia (mijlocaș, 26 ani, ex Gaz Metan Mediaș) sunt cei chemați să pună umărul, alături de colegi, la drumul către promovarea în prima ligă.

„Pentru mine nu este deloc un pas înapoi venirea la Juventus. Nu prea am jucat la Gaz Metan și mă bucur că m-am întors acasă. Din vară sper să joc din nou în prima ligă, de această dată în tricoul lui Juventus”, a spus Alexandru Zaharia, care va purta tricoul cu numărul 2, același deținut de Ciprian Petre, un alt jucător plecat acum mulți ani de la Juventus către performanța fotbalistică.

Martin Tudor, antrenor cu portarii liderului

Martin Tudor (40 ani) este cel mai nou membru al stafful tehnic al lui Juventus coordonat de Daniel Oprița. Experimentatul antrenor s-a alăturat de ceva vreme bucureștenilor și va fi noul responsabil cu pregătirea portarilor. „Am adus un om cu experiență care ne poate ajuta, clar. Martin Tudor nu mai are nevoie de o prezentare în plus, toată lumea știe realizările lui din perioada în care era jucător și, mai apoi, când a trecut pe banca tehnică”, a precizat Gheorghe Chivorchian în legătură cu venirea lui Martin Tudor.

În scurta sa carieră ca antrenor, fostul goalkeeper al Stelei a pregătit portarii la clubului unde s-a consacrat, la Steaua II, dar și la Universitatea Craiova, fiind cooptat în stafful lui Victor Pițurcă.

S-a întors Marian Rusen

Marian Rusen, multă vreme președinte al clubului bucureștean, s-a întors, după câțiva ani, la echipă. Rusen va ocupa, acum, postul de director sportiv al liderului eșalonului secund. „Ne-am completat și staff-ul administrativ odată cu revenirea lui Marian Rusen. Este un om cu experiență care se întoarce, și el, acasă, pentru a lucra alături de noi la acest proiect fotbalistic interesant”, a punctat, pe marginea acestui subiect, președintele Gheorghe Chivorchian.

Oprița: „Toți vor să ia puncte liderului!”

Daniel Oprița, antrenorul echipei bucureștene, este mulțumit de felul în care arată lotul său la acest moment. „Ne-am completat lotul acolo unde aveam nevoie. Nu va fi, însă, deloc ușor, chiar dacă calea spre promovare se arată a fi mult mai clară. Dacă în vară spuneam despre promovare pe un ton mai moderat, acum putem preciza clar că suntem favoriții acestei lupte. Nu va fi, repet, ușor, pentru că toate echipele sunt dornice să ia puncte liderului”, a declarat Oprița.

Juventus joacă, la prima apariție oficială din noul sezon, acasă, sâmbătă, de la ora 12:00, cu Luceafărul Oradea.

Marius ANGHEL 02 Mar. 2017, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă