Unirea Slobozia plusează la achiziții cu jucători cu experiența Ligii 2. Cele cinci transferuri făcute până acum de liderul Seriei a 2-a

Lupta pentru promovare din Seria a 2-a a Ligii 2 se dă în patru în acest moment, la finalul turului. Lider este Unirea Slobozia, care este urmată îndeaproape de CS Afumați, Mostiștea Ulmu și CS Tunari. Echipa ialomițeană și-a reluat pregătirile cu cinci noutăți în lot, trei dintre ei veniți de la echipe din Liga 2.

Primele noutăți ale Unirii Slobozia în această iarnă sunt Richardo Mihalache, Cristian Ene, Alexandru Muscă, Ion Gurău și Vlad Suciu.

„Au venit la Unirea Slobozia fotbaliști valoroși, cu experiența meciurilor din liga a doua, acolo unde vrem să ajungem. Suntem în căutarea unui mijlocaș central ofensiv pe care vream să-l aducem cât mai repede. Sunt convins că fotbaliștii veniți la echipă vor aduce plusul de valoare necesar pentru a ne atinge obiectivul promovării”, a spus, pentru Info Ialomița, Ilie Lemnaru, managerul echipei din Slobozia.

Mijlocașul Richardo Mihalache (24 ani) a fost format de Dinamo și a evoluat în prima parte a sezonului actual la SCM Gloria Buzău, 249 de minute în șapte meciuri.

Atacantul Cristian Ene (22 ani)(foto) a crescut la Academia Gheorghe Hagi, a fost golgheterul echipei a doua, iar în sezonul trecut a evoluat în Liga 2 pentru „U” Cluj și ASU Poli.

Tot în atac a fost adus Alexandru Muscă (23 ani), care tocmai s-a despărțit de Minaur Baia Mare. În Liga 2 a jucat pentru Farul, Dacia Unirea Brăila și Juventus București.

Pentru postul de portar a fost adus Ion Gurău (20 ani), ultima dată fost la Daco-Getica București, club din Liga 2 care s-a retras din competiție în acest sezon.

Iar ca fundaș a venit Vlad Suciu (23 ani), ultima dată la Minaur Baia Mare, fost la Farul și care se întoarce la Unirea Slobozia, pentru care a evoluat în campionatul trecut.

La capitolul despărțiri, mijlocașul Alexandru Moise a plecat de la Unirea Slobozia și va evolua din retur pentru colega de serie Axiopolis Sport Cernavodă.

Unirea Slobozia e liderul Seriei a 2-a a Ligii 3 cu 37 de puncte acumulate după 15 etape. În clasament e urmată de CS Afumați (36 puncte), Mostiștea Ulmu (34 puncte) și CS Tunari (33 puncte).

Pe aceeași temă