Gloria Albești atacă accederea în play-off cu trei transferuri importante. Robert Băjan și doi fotbaliști cu zeci de meciuri în Liga 2 au semnat cu locul 5 din Seria 3 a Ligii a 3-a

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 20:04 Liga 3
Gloria Albești atacă accederea în play-off cu trei transferuri importante. Robert Băjan și doi fotbaliști cu zeci de meciuri în Liga 2 au semnat cu locul 5 din Seria 3 a Ligii a 3-a

Gloria Albești încă speră la calificarea în play-off-ul de promovare al Seriei 3 a Ligii a 3-a, iar în acest sens a făcut câteva transferuri interesante.

Au venit trei jucători cu experiență, Marius Fotescu (mijlocaș, 26 de ani, ex Dunărea Călărași), Robert Băjan (fundaș, 26 de ani, ex Unirea Constanța, foto principal) și Alexandru Muscă (atacant, 25 de ani, ex Înainte Modelu) și un portar tânăr, Constantin Rotaru, de la Steaua.

Robert Băjan, Marius Fotescu și Alexandru Muscă au semnat cu Gloria Albești 

Robert Băjan este cel mai experimentat dintre cei amintiți, având peste 150 de meciuri la nivelul Ligii a 2-a, pentru fosta Farul, ASA Tîrgu Mureș, Pandurii sau Rapid.

  • Fotescu (foto articol) a mai jucat pentru Unirea Constanța sau Ripensia în Liga 2.
  • Muscă a mai jucat pentru Unirea Slobozia, Dacia Unirea Brăila sau fosta Farul în Liga 2.

Gloria Albești, trei plecări din lotul cu care a început campionatul și două din staff 

Gloria Albești a și renunțat la câțiva jucători după reluarea pregătirilor. Antrenorul Vasile Enache a decis că nu mai are nevoie de trei fotbaliști, fundaşii Gheorghe Andrescu şi Adrian Sapioniac şi portarul Radu Mirică. În același timp, s-au făcut schimbări și la nivelul staffului tehnic. Au părăsit Gloria Albești Cristian Carapcea (preparatorul fizic) şi Mihai Mitu (antrenorul de portari).

Pregătirea decurge bine. Avem fixate şi mai multe meciuri de verificare. Concurenţa în lot a crescut. Ne propunem să ne menţinem pe locul cinci, dar, dacă vom avea un culoar favorabil, nu ne vom da la o parte şi de la mai mult”, a declarat Vasile Enache, citat de Ziua de Constanța.

Gloria Albești are primul amical cu CS Medgidia

În aceste zile, Gloria Albești se pregătește pe terenul de la Poarta Albă, întrucât la stadionul propriu se desfăşoară lucrări de îmbunătăţire a suprafeţei de joc. Vor urma și primele meciuri amicale pentru Gloria Albești, din totalul celor opt, dar până acum divizionara a treia a programat doar șase.

În această iarnă, până la reluarea campionatului, Gloria Albești le va întâlni pe CS Medgidia (5 februarie), Farul Constanţa U17 (9 februarie), Kinder Constanţa U-19 (16 februarie), CS Năvodari (19 februarie), Farul Constanţa U19 (23 februarie) și Gloria Băneasa (26 februarie). Celelalte teste vor avea loc la 12 februarie și 5 martie, dar urmează să fie stabiliți și adversarii.

Gloria Albești, la două puncte de locul 4 

Gloria Albești ocupă locul 5 în Seria 3 a Ligii a 3-a, cu 25 de puncte, la două lungimi de poziția a 4-a, Farul 2, ultima care asigură prezența în play-off-ul de promovare. Liderul campionatului este CS Afumați, 38 de puncte, iar pe 2 se află SC Popești Leordeni, 31 de puncte. Podiumul este completat de Agricola Borcea, 30 de puncte.

În 2022, în etapa a 16-a, prima a anului, Gloria Albești va întâlni Recolta Gheorghe Doja, locul 8. Liga 3 se reia la jumătatea lunii martie.

Foto articol: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Ziua de Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scor-ireal-in-unirea-dej-sanatatea-cluj-echipa-lui-dragos-militaru-a-castigat-de-o-maniera-clara-amicalul-cu-divizionara-a-treia-19218249

https://liga2.prosport.ro/liga-3/luceafarul-oradea-acord-verbal-pentru-numirea-unui-nou-principal-lanterna-rosie-a-seriei-10-din-liga-3-a-convins-un-antrenor-cu-pretentii-sa-semneze-19218237

https://liga2.prosport.ro/seria-1/solutie-de-avarie-gasita-de-petrolul-in-cazul-lui-sory-diarra-atacantul-trimis-sa-se-antreneze-cu-alta-echipa-pentru-urmatoarele-doua-saptamani-19218228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-asteptarea-achizitiilor-unirea-dej-s-a-despartit-de-inca-un-jucator-l-a-cedat-la-adversara-din-oras-somesul-19218150

 

 

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 20:04 Liga 3
Pe aceeași temă