Încă o săptămână până la startul Ligii 2 și CS Balotești încă nu și-a găsit antrenor. Ilfovenii au împrumutat încă un jucător de la Juventus și abia așteaptă ședința CEx

Încă o săptămână până la startul Ligii 2 și CS Balotești încă nu și-a găsit antrenor.** Ilfovenii au împrumutat încă un jucător de la Juventus și abia așteaptă ședința CEx

A trecut deja o săptămână de când CS Balotești s-a despărțit de antrenorul Augustin Călin și gruparea ilfoveană încă nu a găsit un înlocuitor pe banca tehnică. Antrenamentele echipei au fost conduse în ultimele zile de secundul Emil Stanca, însă conducătorii echipei nu par grăbiță să numească un principal.

„Deocamdată încă nu ne-am hotărât, cred că de luni. Am avut niște discuții cu câțiva antrenori, dar toți așteaptă contracte de pe afară”, a spus pentru Liga2.ro, președintele Liviu Gulie. Unul dintre antrenorii ofertați a fost Răzvan Rotaru, ultima dată principal la ACS Berceni și secund la Anorthosis Famagusta. Rotaru vrea să continue însă în afara țării și așteaptă o ofertă din Cipru.

Au împrumutat încă un jucător de la Juventus și vor și alții

Altfel, CS Balotești a reușit în această săptămână să împrumute încă un jucător de la prim-divizionara Juventus, pe mijlocașul Adrian Hurdubei (26 de ani – foto). Tot de la echipa din Colentina au mai fost aduși și atacantul Eugen Nica și fundașul Vlad Opriș și se vrea împrumutul și altora pe care antrenorul Daniel Oprița nu se va baza în Liga 1. Mijlocașul Cristian Bustea (22 de ani) e dorit la Balotești, însă și Metalul Reșița îl vrea.

„Am reușit să mai luăm un jucător de la Juventus, pe Adrian Hurdubei, și mai așteptăm vreo doi jucători. Pe Bustea, să vedem dacă se hotărăște, că el trage spre Snagov, nu vrea să rămână nici pe dinafară. Mai sunt jucători pe ultima sută de metri care nu prind la Liga 1 și pe care am putea să-i luăm și să ne acoperim cele trei-patru locuri goale. Oricum, vrem din jurul Bucureștiului, pentru că nu avem posibilitate de cazare”, a mai declarat Gulie.

Așteaptă decizia Comitetului Executiv

Conducătorul ilfovenilor e mai degrabă nerăbdător să vadă care este verdictul Comitetului Executiv al FRF în privința Forestei Suceava și a Metalului Reșița. În cazul în care se va merge pe o serie de 20 de echipe primul meci îl vor juca departe de casă, iar dacă vor fi 18 echipe, atunci vor evolua în prima etapă la Clinceni.

„Marți să vedem și tragerea la sorți cum o să fie (n.r. – atunci e CEx și se decide câte echipe vor activa în noul sezon al Ligii 2). Atunci am înțeles că o să se decidă situația Forestei și a Metalului. Numerele se păstrează, dar sunt două variante. Cu 18 echipe am juca în prima etapă la Clinceni, iar cu 20 am juca la Sibiu”, a mai spus președintele Baloteștiului.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă