Suporterii Rapidului au făcut spectacol în afara stadionului Metaloglobus, în timpul și după jocul în urma căruia giuleștenii au obținut calificarea în play-off-ul Ligii 2 | FOTO și VIDEO

Carmen MANDIȘ, Andreea VISU 28 Mar. 2021, 22:46 Liga 2

Metaloglobus și Rapid s-au întâlnit în ultima etapă din sezonul regular al Ligii 2, iar suporterii echipei din Giulești s-au strâns cu mic cu mare la stadionul din Pantelimon, pentru a încuraja echipa favorită.

Meciul dintre Metaloglobus și Rapid s-a disputat în cadrul etapei cu numărul 21 din Liga 2, ultima din sezonul regular, pe stadionul Metaloglobus, din cartierul bucureștean Pantelimon, iar giuleștenii s-au impus cu scorul de 4-2 și au obținut calificarea în play-off.

Suporterii Rapidului, atmosferă senzațională la meciul cu Metaloglobus

Înaintea jocului, suporterii Rapidului s-au adunat în parcul de lângă stadion, Cosmos, și au început să cânte și să își încurajeze favoriții, din spatele unui gard de unde au avut vizibilitate către terenul pe care au evoluează favoriții lor.

Suporterii rapidiști așteptau o victorie de la echipa antrenată acum de către Mihai Iosif, pentru a putea spera la calificarea în play-off-ul Ligii 2. Și Metaloglobus avea oportunitatea de a termina sezonul în primele șase echipe, fapt care le dădea emoții și mai mari alb-vișiniilor.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 7, prin reușita lui Mino Sota, însă Adrian Bălan a restabilit egalitatea în minutul 24.

Antonio Sefer a dus-o în avanaj pe Rapid cu un euro-gol marcat în minutul 24, însă după doar cinci minute, Petre Goge și-a introdus mingea în propria poartă, după centrarea lui Ovidiu Herea de pe partea dreaptă.

Cătălin Hlistei și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 60, iar Rareș Ilie a închis jocul la scorul de 4-2, în minutul 78.

Rapid a încheiat sezonul regulat pe locul 4 și va juca în play-off

La finalul meciului cu Metaloglobus, fotbaliștii Rapidului s-au îndreptat către zona unde se aflau fanii ai Rapidului pentru a cânta și a se bucura alături de aceștia.

Rapid a încheiat sezonul regular al Ligii 2 pe locul 4, cu 33 de puncte, la fel ca CS Mioveni, care s-a situat pe locul 3, având avantajul rezultatului direct. În play-off au mai mers U Craiova 1948 SA (35 puncte), Dunărea Călăraşi (34 puncte), FK Csikszereda (32 puncte) și ASU Politehnica Timișoara (32 puncte).

Tragerea la sorți pentru stabilirea programului play-off-ului și play-out-ului Ligii 2 are loc luni, 29 martie, de la ora 11:00, la sediul FRF.

Atmosfera superbă făcută de către suporterii Rapidului:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-lacrimi-de-tristete-dupa-ce-a-dus-rapid-in-play-off-dedic-aceasta-victorie-mamei-antrenorul-o-noua-reactie-in-rima-si-mesaj-de-multumire-pentru-fani-de-vrea-19176358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/resemnat-dar-impacat-gabriel-manu-dupa-ce-metaloglobus-a-ratat-play-off-ul-am-acumulat-30-de-puncte-lucru-nesperat-cand-am-preluat-echipa-problemele-de-efectiv-au-contribuit-la-19176479

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-merg-in-play-off-ul-ligii-2-cum-arata-clasamentul-final-dupa-ultima-etapa-a-sezonului-regular-si-marile-19176361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-21-ultima-a-sezonului-regular-astazi-aflam-cele-sase-echipe-care-merg-in-play-off-si-cele-14-care-vor-continua-in-play-out-19176255

Carmen MANDIȘ, Andreea VISU 28 Mar. 2021, 22:46 Liga 2
Pe aceeași temă