Suporterii Petrolului cer demisia de onoare a tuturor celor din conducerea Petrolului, după un nou sezon ratat: ”Încă o dată am fost minţiţi. Să ne lase, în frunte cu domnul partener finanţator.” Mesajele celor din Peluza Latină și Peluza I ”Ilie Oană”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2021, 19:36 Liga 2

Petrolul e la un pas de ratarea pentru al treilea sezon la rând de când a ajuns în Liga 2 a promovării în Liga 1, iar suporterii echipei ploieștene nu îi mai înghit pe actualii conducători ai clubului.

La finalul jocului cu CS Mioveni, pierdut de ”găzari” cu 1-0, printr-un gol primit din offside, unul dintre liderii ultrașilor a avut un mesaj în special pentru partenerul finanțator al Petrolului, Mădălin Mihailovici. Acesta a vorbit în numele suporterilor și a transmis conducerii să își dea demisia după acest nou an ratat. Și antrenorului Viorel Moldovan i se cere plecarea.

Suporterii Petrolului, mesaj pentru conducere, după un nou an ratat în Liga 2: ”Absolut toată lumea să-şi dea demisia de onoare, să ne lase în suferinţa noastră. N-avem nevoie de ei”

Suporterii se simt mințiți că se vrea promovarea.

  • Nu este pentru prima dată când suporterii Petrolului cer ca șefii clubului să demisioneze.

”Sunt un suporter al acestei echipe de peste 25 de ani. Ideea este în felul următor şi v-am chemat pe dumneavoastră aici pentru ca mesajul nostru să ajungă, clar, acolo unde trebuie, adică la conducere, pentru că nu iese să discute cu noi.

Ţinem să le mulţumim călduros, din suflet, pentru noul sezon ratat, al treilea la rând, şi pe această cale ţin să precizăm că le cerem, nu-i mai rugăm, că rugăminţile sunt în van, să plece. Absolut toată lumea să-şi dea demisia de onoare, să ne lase în suferinţa noastră. N-avem nevoie de ei. Încă o dată am fost minţiţi că vom promova, că vom face, vom drege şi ne zbatem în Liga a 2-a. Și a fost un campionat echilibrat. Înainte de etapa asta au fost cinci puncte între locul 1 și 11. Adică aveam toate șansele.

N-am văzut dăruire, n-am văzut un jucător care acum să-şi smulgă părul din cap, să se oftice pentru un sezon ratat. Nu știu cine să vină. Putem să jucăm cu copii și juniori.

Lui Viorel Moldovan? Să se ducă de unde a venit! Îi mulţumim pentru colaborarea avută şi să se ducă, să se ducă pe drumul dânsului şi să ne lase. În frunte cu domnul partener finanţator și mai departe”, a spus suporterul Petrolului, cu fața acoperită, fără să-și dezvăluie identitatea.

”Soluţii se vor găsi. Sunt sigur că oameni cu bani vor veni lângă echipa asta”

Întrebat ce se va alege de Petrolul dacă va rămâne fără finanțator, suporterul n-a putut să ofere un răspuns credibil. A spus că soluții se vor găsi.

”Soluţii se vor găsi. Nu sunt acum în măsură să spun ce am putea face. Dar am putea face multe. Da, am putea învăţa de la alţii şi da, am putea face multe. E un oraş unde echipa noastră este iubită. Sunt sigur că oameni cu bani vor veni lângă echipa asta şi nu vor lăsa echipa să piară. Dar de ce să stau cu cineva care mă minte?

Noi mergem înainte alături de echipă. Ideea e că nu știu cât o să mai răbdăm. Și dacă dânșii nu vor pleca, să mă ierte Dumnezeu, nimeni nu va mai răspunde de el”, a fost mesajul pe care reprezentantul suporterilor Petrolului l-a transmis.

United: ”Rămânem verticali. Plecați! Plecați! Plecați!”

Suporterul este unul din grupul ”United”, din Peluza Latină. Grupul a avut și un mesaj pe pagina sa de Facebook.

”Rămânem verticali. Plecați! Plecați! Plecați!
Câte un „plecați” pentru fiecare sezon în care ați reușit „performanța” de a rata promovarea la Ploiești”, a scris ”United”, care a redat un banner mai vechi afișat în interiorul stadionului: ”La Ploiești vrem performanță / Veolia, sezonul ăsta-i ultima ta șansă!”

Rămânem verticali. Plecați! Plecați! Plecați!
Câte un „plecați” pentru fiecare sezon în care ați reușit „performanța” de a rata promovarea la Ploiești.

Publicată de United pe Duminică, 21 martie 2021

Peluza I ”Ilie Oană”: ”Vrem promovarea, altfel vom fi nemuloși”

Peluza I ”Ilie Oană” nu a luat nicio poziție după eșecul cu CS Mioveni și a rămas cu mesajele postate în interiorul stadionului înainte de meci: ”Arătați că sunteți demni / Reprezentați blazonul / Promovați și în curând va tremura iar stadionul” și ”Faceți-ne mândri și fiți victorioși! Vrem promovarea, altfel vom fi nemuloși”

Întotdeauna alături de Petrolul! Obligatoriu promovăm!

Publicată de Peluza I „Ilie Oana” pe Sâmbătă, 20 martie 2021

Doar printr-o minune mai poate prinde Petrolul play-off-ul

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regular, Petrolul are nevoie de o victorie în deplasarea de la ”U” Cluj și multe rezultate favorabile ei în celelalte partide ale rundei, pentru a prinde măcar locul 6 în clasament și să se califice în play-off-ul de promovare.

Altfel, echipa ploieșteană va evolua în play-out și va rata pentru al treilea an la rând accederea în Liga 1.

Acum se află pe locul 9, cu 28 de puncte acumulate în 18 meciuri, la două puncte în spatele ocupantei poziției a 6-a, Metaloglobus.

Marius ANGHEL 21 Mar. 2021, 19:36 Liga 2
Pe aceeași temă