Suporterii olteni amenință cu ”război civil” dacă arbitrajul va influența meciul ”FC U” Craiova – Farul. ”Știm că puteți concentra mult mai bine. Matrapazlâcurile și parandărăturile sunt la ele acasă.” Cine conduce partida de pe ”Ion Oblemenco”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2021, 12:07 Liga 2
Suporterii olteni amenință cu ”război civil” dacă arbitrajul va influența meciul ”FC U” Craiova - Farul. ”Știm că puteți concentra mult mai bine. Matrapazlâcurile și parandărăturile sunt la ele acasă.” Cine conduce partida de pe ”Ion Oblemenco”

După ce și-au amenințat ”favoriții” să nu încerce să vadă ”repercursiunile pierderii obiectivului”, în urma eșecului cu CS Mioveni (scor 1-2), la debutul în campionat pe ”Ion Oblemenco”, în urmă cu două săptămâni, rezultat urmat de o nouă înfrângere (0-1 la ”U” Cluj), influențată și de arbitraj, Peluza Sud 1997, galeria ”FC U” Craiova, a devenit activă din nou în dimineața partidei cu Farul Constanța.

De această dată, suporterii echipei oltene, atrag atenția arbitrilor care vor conduce meciul din această seară de pe ”Ion Oblemenco”, dintre ”FC U” Craiova și Farul.

Jocul contează pentru etapa a 20-a a Ligii 2, penultima înainte de finalul sezonului regular.

Peluza Sud ’97 amenință brigada de arbitri înaintea meciului ”FC U” Craiova – Farul: ”Colegii voștri au părăsit atunci stadionul ascunși în dubele jandarmeriei”

Peluza Sud ’97 se teme ca arbitrajul să nu creeze probleme la acest meci în urma căruia ”FC U” Craiova poate deveni prima echipă care accede matematic în play-off. La fel este și cazul Farului, cele două formații fiind la egalitate în acest moment.

Suporterii nu se feresc și amenință direct brigada de arbitri delegată la această partidă că dacă nu vor arbitra corect vor ieși cu dubele de jandarmerie din stadion, reamintind de un episod petrecut în trecut.

”⚠️Domnilor arbitri,⚠️
Știm că vă puteți concentra mult mai bine de când meciurile se desfășoară fără spectatori. Și mai știm și că, în ligile secunde matrapazlâcurile și parandărăturile sunt la ele acasă, meciurile noastre cu Mioveniul și cu cei de la „U” Cluj fiind exemple clare de japcă la drumul mare.
Dar voi știți, domnilor arbitri, că la Craiova ați iscat deja un război civil, tot într-o zi de martie? Colegii voștri au părăsit atunci stadionul ascunși în dubele jandarmeriei, mii de suporteri luptându-se cu forțele de ordine până spre dimineață.
PRESTAȚI ARBITRAJE CORECTE,
DE VREȚI CA ISTORIA SĂ NU SE REPETE!”, a transmis Peluza Sud ’97 pe pagina sa de Facebook.

Lucian Rusandu arbitrează U Craiova 1948 SA – Farul Constanţa

Meciul dintre U Craiova 1948 SA și Farul Constanţa are loc astăzi, de la ora 19:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, și este ultimul din etapa a 20-a a Ligii 2, penultima a sezonului regular.

Jocul va fi arbitrat de centralul Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) și asistenții Imre-Laszlo Bucși (Sfântu Gheorghe) și Stelian Slabu (Braşov). Rezervă de arbitru este Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov), iar observatori au fost delegați Zaharia Ciev și Romeo Malac (ambii din Timişoara).

În acest moment, cu o etapă și un meci rămase din sezonul regular, nicio echipă din Liga 2 nu este sigură de accederea în play-off. În lupta pentru primele șase locuri sunt 11 echipe.

Oricine învinge în această seară pe ”Ion Oblemenco” va obține calificarea matematică în play-off-ul de zece etape în care se decid promovatele.

Aici poți citi ce au declarat antrenorii Ianis Zicu (Farul), respectiv Eugen Trică (Craiova) și vedea acțiunea suporterilor Farului înaintea acestui joc.

 

Marius ANGHEL 23 Mar. 2021, 12:07 Liga 2
Pe aceeași temă