Eugen Trică își asumă totul și face o promisiune îndrăzneață înaintea meciului ”FC U” Craiova – Farul: ”Voi răspunde și voi da explicații tuturor.” Antrenorul a mutat presiunea pe adversari: ”Joacă cel mai frumos din Liga 2”

Răzvan STÎNGĂ 22 Mar. 2021, 20:45 Liga 2
Eugen Trică își asumă totul și face o promisiune îndrăzneață înaintea meciului ”FC U” Craiova - Farul: ”Voi răspunde și voi da explicații tuturor.” Antrenorul a mutat presiunea pe adversari: ”Joacă cel mai frumos din Liga 2”

Eugen Trică e gata să debuteze pe banca celor de la U Craiova 1948 SA în Liga 2. Va avea parte de un meci tare încă de la început, cu Farul, marți de la ora 19:30, în etapa a 20-a. Înaintea partidei, Trică a declarat că a încercat să ia toată presiunea de pe jucători.

A precizat că toate lucrurile negative care se vor întâmpla la ”FC U” Craiova în acest sezon și le va asuma și că jucătorii nu vor plăti pentru nimic. Asta deși oltenii au început slab de an, fără victorie în primele trei etape și doar un punct acumulat.

Eugen Trică: ”Vom întâlni Farul Constanța, iar această echipă practică cel mai frumos fotbal din Liga 2” 

Eugen Trică știe aproape toți jucătorii și este convins că îi poate face să evolueze ca anul trecut și să revină pe primul loc în Liga 2. Antrenorul vrea victorie în partida cu Farul, chiar dacă a precizat că a analizat echipa lui Ianis Zicu și este surprins de ce a văzut. A plusat, poate și pentru a muta presiunea pe adversari, spunând că e cea mai spectaculoasă dintre formațiile din Liga 2.

”Fotbaliștii mei nu trebuie să mai joace cu presiune. Din acest moment eu sunt cel care voi răspunde și voi da explicații în fața suporterilor, cunducătorilor și tuturor celor care iubesc Universitatea Craiova. Fotbaliștii mei au calitate, dar trebuie să mai aibă și atitudine. Vom întâlni Farul Constanța, iar această echipă practică cel mai frumos fotbal din Liga 2. I-am urmărit cu atenție, iar ei au doi milocași centrali foarte buni.

Însă și eu am un lot valoros și o bancă de rezerve foarte puternică. Am câte trei mijlocași laterali pe același post și trebuie să joace doar doi. Mulțumim conducerii pentru eforturile depuse. Ni s-a pus la dispoziție cele mai bune condiții de pregătire pentru acest meci și nu avem nicio scuză dacă nu câștigăm partida cu Farul.

Ne-am dus la Severin și ne-am antrenat pe terenuri cu iarbă, iar peste o lună și jumătate ne vom antrena în condiții foarte bune în baza noastră de la Craiova. Nu va mai dura mult până când baza noastră o să fie gata. Avem și niște probleme de lot pentru meciul cu Farul din cauza suspendărilor și accidentărilor, dar vom face totul pentru victorie.

Eu nu cred că a fost o conspirație împotriva noastră. Consider că arbitrii pur și simplu au greșit. Toți greșim în viață. Însă mâine trebuie să dăm totul pentru victorie. Eu voi fi pe bancă doar Eugen Trică cum îl știți voi, Nu trebuie să mă asemăn cu nimeni. Eu îmi doresc să reușim doarece sunt un copil al Craiovei și sunt născut aici”, a declarat Eugen Trică la conferința de presă.

”FC U” Craiova a adunat doar un punct în cele trei meciuri disputate în 2021 

U Craiova 1948 SA a obținut doar un punct în acest an, în partida terminată la egalitate, 0-0, cu Concordia Chiajna. A pierdut confruntările cu CS Mioveni, scor 1-2, și Universitatea Cluj, scor 0-1.

U Craiova 1948 SA a început etapa a 20-a de pe locul 2, cu 31 de puncte în 18 partide. Distanța față de liderul ASU Poli e de numai un punct, dar timișorenii nu joacă în această rundă. Farul are tot 31 de puncte, dar un meci mai mult.

Foto: Ediție

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Mar. 2021, 20:45 Liga 2
Pe aceeași temă