Suporterii ”FC U” Craiova salută îndepărtarea lui Nicolo Napoli, pe care îl numesc marionetă, și au un mesaj către Adrian Mititelu și altul către jucători

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Oct. 2020, 15:46 Liga 2
Suporterii ”FC U” Craiova salută îndepărtarea lui Nicolo Napoli, pe care îl numesc marionetă, și au un mesaj către Adrian Mititelu și altul către jucători

Peluza Sud 1997, grupul dur al suporterilor echipei U Craiova 1948 SA, a salutat plecarea antrenorului Nicolo Napoli, pe care l-au contestat dur în momentul reinstalării pe banca tehnică după demiterea la finalul lunii august a lui Eugen Trică. Ultrașii vor ca noul antrenor să ”fie unul demn de numele Universității și compenent să ducă Știința în prima ligă” și au salutat jucătorii după succesul umilitor pe care i l-au administrat Rapidului, descriind ce sentimente îi încearcă în aceste zile.

Suporterii ”FC U” Craiova îl fac pe Nicolo Napoli marionetă și spun ce antrenor și-ar dori la echipă

Șapte etape au fost nevoiți fanii Craiovei să aștepte îndepărtarea italianului, deși înainte de startul campionatului, la scurt după numirea lui Nicolo Napoli, îl amenințau cu ultimatum pe finanțatorului Adrian Mititelu după ce-l readucea pe italian la club. Suporterii îi declara atunci interziși pe Mititelu și Napoli, însă apoi n-au mai avut nicio acțiune, deși antrenorul a rămas în funcție.

Acum îl numesc din nou pe Nicolo Napoli drept o marionetă și îi fac o recomandare finanțatorului echipei privind numirea unui nou antrenor: ”Sperăm ca numele noului antrenor să fie unul demn de numele Universității și compenent să ducă Știința în prima ligă.”

Comunicatul suporterilor din Peluza Sud 1997 după îndepărtarea din nou a lui Nicolo Napoli de la ”FC U” Craiova:

”Extaz, nostalgie, mândrie sunt doar câteva din amalgamul de sentimente pe care le-am trăit sâmbătă seara la Severin. O seară minunată, un joc excelent realizat de către băieții noștri care ne demonstrează că au luat în serios obiectivul și sunt pregătiți să readucă Universitatea Craiova în prima ligă!
Cum bine știți, ne-am strâns încă dinaintea începerii partidei lângă stadionul din Severin pentru a le insufla băieților din emoțiile pozitive care ne „frământau” încă de la începutul săptămânii. Dupa un scurt moment de reculegere ținut în memoria lui „Bebelușu”, membru al Peluzei Nord Rapid, decedat doar cu câteva zile înaintea acestui derby, în spatele deja consacratului mesaj „Peluza Sud este aici orice s-ar întampla” s-au aprins torțele. Juveții, simțind astfel și mai puternic prezența noastră, marchează imediat primul gol, deschizând gala minunatei seri de 10 octombrie.
Cum nu se putea mai bine, astăzi primim în sfârșit informația ca marioneta nicolo napoli și-a dat demisia din ceea ce doar el numea ca fiind postul de antrenor al Universității Craiova. Sperăm ca numele noului antrenor să fie unul demn de numele Universității și compenent să ducă Știința în prima ligă.
Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!”

Mircea Rednic, Ionuț Badea și Eugen Trică, pe lista lui Adrian Mititelu

Din sursele ProSport, pe lista lui Adrian Mititelu pentru a numit un nou antrenor principal la ”FC U” Craiova se află Mircea Rednic (58 de ani), aflat și după demiterea lui Eugen Trică, Ionuț Badea (44 de ani), proaspăt demis de la Campionii FC Argeș, și chiar fostul antrenor al oltenilor, Eugen Trică (44 de ani).

După șapte etape desfășurate în Liga 2, ”FC U” Craiova ocupă locul 1 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte, 21-9 golaveraj, la patru puncte peste Metaloglobus și Rapid, următoarele două clasate. În etapa a 8-a, Craiova stă, iar în cea de-a 9-a urmează să joace cu Petrolul Ploiești, pe ”Ilie Oană”.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 12 Oct. 2020, 15:46 Liga 2
Pe aceeași temă