Peluza Sud ’97, spectacol pirotehnic în afara stadionului din Severin, la derby-ul cu Rapid. Suporterii Craiovei au fost apoi fugăriți de jandarmi | VIDEO

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Oct. 2020, 01:14 Actualizat: 11 Oct. 2020, 01:34 Liga 2

Meciul U Craiova 1948 SA – Rapid a fost derby-ul etapei a 7-a a Ligii 2, un joc așteptat cu sufletul la gură în special de fanii olteni, după o lungă perioadă de meciuri cu adversari modești în ligile inferioare, după înființarea clubului din Liga a 4-a. Fanii nu au avut acces pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, din cauza restricțiilor legate de pandemia de COVID-19, dar și-au făcut simțită prezența în afara arenei.

După primul gol marcat în meciul disputat sâmbătă seară, suporterii de la Peluza Sud ’97 au aprins petarde și fumigene, dincolo de peluza stadionului Municipal, iar scandările lor au ajuns la jucători. În tribune au poposit însă și petarde, iar câteva dintre scaune chiar au luat foc.

 

 

 

 

Suporterii Craiovei, contrați de jandarmi și alungați de la stadion

Momentele de entuziasm printre suporteri nu au durat însă mult, fiindcă după incidentele provocate după primul gol, fanii craioveni au fost îndepărtați de Jandarmerie din imediata apropiere a stadionului. Cei care s-au opus au vor răsplătiți cu bastoane și cu gaze lacrimogene.

Suporterii au ripostat și au aruncat cu torțe către jandarmi. Unul dintre ei a fost lovit, dar nu a avut nevoie de intervenția unui echipaj medical.

Pe stadion însă a fost spectacol cu oltenii în prim-plan. ”FC U” Craiova a câștigat cu 5-0 derby-ul cu Rapid și s-a distanțat la patru puncte în fruntea Ligii 2. Au înscris Bradley Diallo (7), Radu Negru (22), Claudiu Bălan (45+2), Robert Răducanu (50) și din nou Claudiu Bălan (74).

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Oct. 2020, 01:14 Actualizat: 11 Oct. 2020, 01:34 Liga 2
Pe aceeași temă