Scandal în Bănie după readucerea lui Nicolo Napoli la ”FC U” Craiova! Peluza Sud ’97 îi dă ultimatum lui Adrian Mititelu și îl numesc pe italian ”sclavul familiei mititelu”. Comunicatul suporterilor

Marius ANGHEL 25 Aug. 2020, 23:06 Liga 2

Bănie fierbe după ce Adrian Mititelu a revenit la vechile obiceiuri. Patronul ”FC U” Craiova l-a demis surprinzător pe Eugen Trică chiar cu câteva zile înainte de debutul în campionatul Ligii 2 și l-a numit antrenor, din nou, pe Nicolo Napoli, italian care preia pentru a șasea oară un club condus de afaceristul oltean. Suporterii de la Peluza Sud 1997 au un comunicat tranșant în privința lui Mititelu și Napoli după ultima schimbare produsă la club.

Peluza Sud ’97: ”nicolo napoli, sclavul familiei mititelu”

Fanii înfocați ai echipei ”FC U” Craiova îl numesc pe Nicolo Napoli, pe care îl scriu cu litere mici, ”sclavul familiei mititelu” și ”specimen” și îl includ în lista loc cu ”personaje non-grata”.

Peluza Sud 1997 cer ca Napoli să fie dat afară ”cât mai repede cu putință”, fiindcă ”nu are ce căuta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova”.

Suporterii îi dau un ultimatum lui Adrian Mititelu, căruia i-au afișat la acest comunicat o poză cu capul înconjurat de semnul interzis.

”Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou „antrenor”. Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor non-grata un nou specimen, nicolo napoli.
E vorba de același personaj cu care Știința a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii. E vorba de același personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut să semneze cu csu. E vorba de sclavul familiei mititelu.
Facem apel ca acest personaj sa fie dat afară de la club cât mai repede cu putință, personaj care nu are ce cauta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova.
Este un ultimatum!”, sună comunicatul Peluza Sud 1997.

Suporterii îl vor plecat pe Nicolo Napoli și îl cer în continuare ca antrenor pe Eugen Trică, demis fiindcă nu a fost de acord, potrivit surselor Liga2.ro, cu anularea unui meci amical cu CSM Reșița, din decizia lui Adrian Mititelu.

Mircea Rednic și Claudiu Niculescu s-au aflat și ei pe lista lui Mititelu pentru a-l înlocui pe Eugen Trică. ”Puriul” a refuzat oferta, iar Niculescu, cel care este legat contractual de CS Mioveni și are clauză de 100 de mii de euro, a fost amenințat de suporteri că nu are ce căuta la echipa olteană.

”FC U” Craiova joacă primul meci din Liga 2, ediția 2020/2021, sâmbătă, 29 august, de la ora 15:30, pe teren propriu, la Drobeta Turnu Severin, cu Ripensia Timișoara.

 

Marius ANGHEL 25 Aug. 2020, 23:06 Liga 2
Pe aceeași temă