Lista lui Mititelu pentru înlocuitorul lui Nicolo Napoli. Cei trei antrenori care ar putea să preia ”FC U” Craiova, liderul Ligii 2 | EXCLUSIV

Andrei TRIFAN 12 Oct. 2020, 14:15 Liga 2
Lista lui Mititelu pentru înlocuitorul lui Nicolo Napoli. Cei trei antrenori care ar putea să preia ”FC U” Craiova, liderul Ligii 2 | EXCLUSIV

U Craiova 1948 SA a rămas fără antrenor, în ciuda victoriei cu 5-0 cu Rapid, după ce italianul Nicolo Napoli (58 de ani) a fost demis. ProSport a aflat cei trei antrenori principali aflați ca posibili înlocuitori pe lista finanțatorului Adrian Mititelu.

Cine ar putea să ia locul lui Nicolo Napoli la ”FC U” Craiova

Pe lista lui Adrian Mititelu pentru a numit un nou antrenor principal la ”FC U” Craiova se află Mircea Rednic (58 de ani), aflat și după demiterea lui Eugen Trică, Ionuț Badea (44 de ani), proaspăt demis de la Campionii FC Argeș, și chiar fostul antrenor al oltenilor, Eugen Trică (44 de ani).

Cel mai important nume dorit la ”FC U” este cel al lui Mircea Rednic, care ultima dată a antrenat-o pe Poli Iași, în Liga 1, de care s-a despărțit după ultimul meci oficial din sezonul trecu. ”Puriul” a mai antrenat la Rapid (în trei mandate), FCM Bacău, Al-Nasr Riyadh (Arabia Saudită), U Craiova (2003-2004), FC Vaslui, Dinamo (în patru mandate), Alania Vladikavkaz (Rusia), Khazar Lankaran (Azerbaidjan), Astra, Petrolul (în două mandate), Standard Liege (Belgia), CFR Cluj, Gent (Belgia), Mouscron-Peruwelz (Belgia) și Al Faisaly (Arabia Saudită).

Ionuț Badea tocmai a fost demis de la Campionii FC Argeș, echipă pe care a antrenat-o în Liga 2, a promovat-o în prima ligă, iar acolo a mai rezistat pe bancă șase meciuri. În cariera sa le-a mai condus pe FC Argeș, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați și Concordia Chiajna, dar a fost și antrenor secund la naționala României.

Eugen Trică este liber de contract după ce ultima dată a fost antrenor chiar la U Craiova 1948 SA, echipă pe care a promovat-o la pas în Liga 2, a pregătit-o în vară, însă în săptămâna dintaintea debutului noului sezon a fost demis surprinzător, fiind înlocuit cu Nicolo Napoli. Ca antrenor le-a mai pregătit pe Juventus București, CFR Cluj, UTA Arad și Sportul Snagov.

După șapte etape desfășurate în Liga 2, ”FC U” Craiova ocupă locul 1 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte, 21-9 golaveraj, la patru puncte peste Metaloglobus și Rapid, următoarele două clasate.

În etapa a 8-a, Craiova stă, iar în cea de-a 9-a urmează să joace cu Petrolul Ploiești, pe ”Ilie Oană”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-decizie-socanta-la-fc-u-craiova-adrian-mititelu-l-a-demis-pe-nicolo-napoli-dupa-victoria-cu-5-0-cu-rapid-19152201

Andrei TRIFAN 12 Oct. 2020, 14:15 Liga 2
Pe aceeași temă