„Suntem mai motivați ca oricând. Putem învinge Iașiul și o vom face”

30 Sep. 2011, 17:43 Liga 2

Se spune că nu există doi fără trei. După ce s-a impus în fața Snagovului și a lui Callatis Mangalia, FCM Bacău vizează cea de-a treia victorie consecutivă. De data aceasta, adversară îi este o echipă precum CSMS Iași, care are ca obiectiv promovarea în primul eșalon, însă acest lucru nu-i dezarmează pe băcăuani.

„Suntem mai motivați ca oricând. Putem învinge Iașiul și o vom face”, a declarat atacantul „galben-albaștrilor”, Cătălin Vraciu, care a dat și un pronostic: 1-0 pentru FCM.

Antrenorul Bacăului, Gheorghe Poenaru este, la rândul său, încrezător în șansele echipei sale de a-și trece în cont un nou succes. „Întâlnim o formație cu pretenții și cu un lot valoros, însă cred că avem forța și argumentele pentru a câștiga acest joc. Avem de partea noastră și terenul, dar și un moral ridicat. E un moment favorabil, pe care nu trebuie să-l ratăm. Ieșenilor le urez să-și reia seria rezultatelor bune, dar numai după meciul contra noastră”, a spus tehnicianul băcăuan.

Gazdele nu pot conta pe Emi Apostu, care a suferit o fractură de mandibulă în jocul de la Mangalia ce îl va ține pe tușă cel puțin o lună și jumătate.

Revine în schimb în lot Lozneanu, care s-a antrenat normal săptămâna aceasta și are șanse mari de a reveni în centrul apărării, unde ar face cuplu cu Ionuț Ursu. În ceea ce privește atacul, Poenaru va da credit, probabil, tandemului Vraciu – Boghian, cu „arma secretă” Curiliuc pe post de rezervă-salvatoare.

De partea cealaltă, CSMS Iași nu traversează cea mai bună perioadă.Î nfrângerea suferită etapa trecută la Brăila a acutizat valul de critici, în joc intrând și primarul Gheorghe Nechita, care a anunțat diminuarea primelor de victorie. Ghindaru și L. Florea vor fi puși pe liber, în timp ce Vătavu, Ciucur și Boeștean sunt anunțați incerți pentru meciul de la Bacău de unde sigur vor absenta Gado și Avramia, accidentați.

Partida dintre FCM Bacău și CSMS Iași va fi arbitrată de Adrian Ilyeș (Brașov), ajutat de asistenții Florin Eduard Ungureanu și Mircea Orbuleț (ambii din București).

Sursa: Deșteptarea

30 Sep. 2011, 17:43 Liga 2
Pe aceeași temă