Vraciu și Mihălăchioaie și-au găsit echipă după despărțirea de Foresta. Cei doi jucători au refuzat oferte din Liga 2 pentru a continua aproape de casă

Vraciu și Mihălăchioaie și-au găsit echipă după despărțirea de Foresta.** Cei doi jucători au refuzat oferte din Liga 2 pentru a continua aproape de casă

Ultimii doi fotbaliști ai Forestei care și-au găsit echipă după plecarea de pe Areni sunt fundașul dreapta Ionuț Mihălăchioaie și atacantul Cătălin Vraciu (foto jos, în stânga).

Cei doi s-au înțeles cu gruparea de Liga a 3-a Aerostar Bacău, formație care intenționează să atace promovarea în eșalonul al doilea sezonul viitor, foarte probabil, cu antrenorul Cristian Popovici pe bancă. Pentru a rămâne acasă, la Bacău, Mihălăchioaie a refuzat oferta celor de la Știința Miroslava, în vreme ce Vraciu ar fi avut și varianta unui transfer la Olimpia Satu Mare. Cei doi se află pe o listă lungă de jucători care au preferat să plece de la Suceava în această vară, speriați de incertitudinea care persistă la Foresta.

Primii care și-au găsit un nou loc de muncă sunt atacantul Bogdan Rusu și mijlocașul Lucian Dumitriu, care au semnat cu nou-promovata în Liga secundă Hermannstadt Sibiu. Un pas major în carieră a fost făcut de portarul Toma Niga, care a semnat un contract pe cinci sezoane cu FCSB. Celălalt goalkeeper din lot, Vlăduț Hînțăscu, a fost căutat de Steaua Armatei, însă Marius Lăcătuș trebuie să negocieze această mutare cu cei de la Viitorul Constanța, club de care aparține jucătorul. Alessandro Masella s-a întors acasă, în Italia, după experiența nereușită din România, în vreme ce colegul său din apărare, Alin Mutu, s-a mutat în celălalt capăt al țării, la Luceafărul Oradea, unde va fi din nou coechipier cu atacantul Marius Matei.

În ce-l privește pe Cornel Căinari, acesta își continuă cariera în județul vecin, la nou-promovata în Liga a 2-a Știința Miroslava.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă