Popovici și nou-veniții Vraciu și Asanache au prefațat jocul Forestei cu ASU Poli. Principalul obiectiv al echipei sucevene

Marius ANGHEL 24 Feb. 2017, 16:28 Liga 2
Popovici și nou-veniții Vraciu și Asanache au prefațat jocul Forestei cu ASU Poli.** Principalul obiectiv al echipei sucevene

După o pauză competițională de două luni și jumătate, campionatul Ligii a 2-a se va relua astăzi, cu meciul dintre CS Mioveni și Dunărea Călărași. Sezonul de primăvară va începe pentru Foresta o zi mai târziu, atunci când sucevenii vor primi pe Areni vizita grupării ASU Politehnica Timișoara, cu începere de la ora 11:00.

Principalul scop al echipei sucevene este să atragă din nou suporterii la stadion prin evoluții bune. „După o pauză competițională atât de lungă suntem nerăbdători să începem campionatul. Pentru asta ne-am pregătit cu ardoare în această iarnă, ca să arătăm măsura valorii noastre în meciurile oficiale. Sper să debutăm în 2017 cu o victorie, chiar dacă, din cauza timpului nefavorabil și din dorința de a proteja gazonul de pe Areni, am fost nevoiți să ne antrenăm numai pe sintetic. Sper ca sâmbătă suprafața de joc să se prezinte în condiții decente, pentru ca fanii să poată asista la un joc plăcut, dorința noastră fiind ca prin evoluții bune să atragem din nou publicul pe stadion”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Cristi Popovici.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani, care a debutat pe banca tehnică a Forestei în această ediție de campionat cu o victorie cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la ASU Politehnica Timișoara, crede că echipa sa este capabilă de un nou rezultat pozitiv în confruntarea de sâmbătă. „Timișoara este o echipă imprevizibilă, care în turul campionatului a reușit rezultate bune acolo unde puțini se așteptau. Nu au jucători cu nume mari în echipă, însă se bazează pe fotbaliști tineri, de perspectivă, capabili să facă saltul la un nivel superior. Politehnica este o echipă harnică, care nu refuză jocul, prin prisma acestui fapt existând premise ca fanii care vor veni pe stadion să asiste la un joc plăcut, desigur, dacă și suprafața de joc va permite acest lucru”, a precizat Cristi Popovici.

VEZI un material VIDEO de la conferința de presă

Unul dintre fotbaliștii în care colectivul tehnic al Forestei își pune mari speranțe în retur este atacantul Cătălin Vraciu, care în sezonul de toamnă a făcut parte din lotul grupării de prima ligă ACS Poli Timișoara. „Venim după o perioadă de pregătire foarte bună, în care am încercat să acumulăm cât mai mult din punct de vedere fizic și să ne reglăm jocul în plan tactic. Sperăm ca eforturile noastre din perioada de iarnă să se vadă în jocurile oficiale, dorința noastră fiind aceea să evoluăm la un nivel cât mai ridicat chiar de la primul meci”, a mărturisit fostul golgheter al formației SC Bacău.

După o primă parte a campionatului în care gruparea suceveană a suferit pe plan defensiv, nou-venitul Lucian Asanache, adus sub formă de împrumut de la Concordia Chiajna, este așteptat să aducă un plus pe faza de apărare. „Am avut parte de o pregătire de iarnă bună, de aceea suntem încrezători în posibilitățile noastre. Chiar dacă nu vom beneficia de cele mai propice condiții de joc, vom încerca să ne adaptăm la condițiile existente la ora meciului și să câștigăm meciul cu Timișoara. Returul se anunță a fi unul dificil, vor fi multe meciuri interesante în fața unor adversari tari, dar sper să încheiem campionatul cu fruntea sus”, a mărturisit apărătorul în vârstă de 22 de ani.

Prețul unui bilet de intrare la meciul cu ASU Politehnica Timișoara va fi de 10 lei. La pauza jocului, oficialii clubului vor organiza o tombolă pentru spectatori, prilej cu care se vor pune la bătaie trei tricouri de joc ale grupării sucevene.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 24 Feb. 2017, 16:28 Liga 2
Pe aceeași temă