„Sunt în discuții cu Farul. Este o șansă mare pentru mine”

05 Dec. 2011, 10:59 Liga 2

După variantele Ioan Sdrobiș și Laurențiu Reghecampf, înaintate de președintele executiv Marcel Lică, iată că a mai apărut, week-end-ul trecut, o altă variantă pentru postul de antrenor principal al FC Farul – Robert Niță.

După ce antrenorul Marian Pană a plecat la echipa de Liga I CS Mioveni, Robert Niță este dat de unele voci drept favorit pentru prelua-rea formației de la malul mării.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat că Robert Niță, care în prezent este antrenorul echipei FC Voluntari, din Liga a III-a, ar fi dorit de Giani Nedelcu, patronul Farului făcând demersuri în acest sens. „Nu cunosc mai multe amănunte, eu fiind plecat din Constanța, încă am înțeles că Robert Niță este dorit de patronul Giani Nedelcu, care l-ar fi contactat în acest sens”, a spus oficialul farist.

„Sunt în discuții cu Farul Constanța, este adevărat. Am înțeles că ar mai fi variante, dar eu sper să ajungem la un numitor comun. Este o șansă mare pentru mine, îmi doresc să preiau o formație de liga secundă. A rămas să mai vorbesc cu cei de la Farul, vom vedea în scurt timp ce se va întâmpla”, a spus Niță.

În vârstă de 34 de ani, Robert Niță are o carte de vizită impresionantă ca jucător. A evoluat pe postul de atacant la formațiile Steaua, Corvinul, Cimentul Fieni, Foresta Suceava, Rapid, Hapoel Be’er Sheva (Israel), Gloria Bistrița, Pandurii Tg. Jiu, Rocar și Viettel FC (Vietnam). Niță a rămas în istorie pentru celebrul meci Dinamo – Foresta 4-5, în care a fost omul meciului, înscriind două dintre golurile revenirii miraculoase a sucevenilor.

Ca antrenor, însă, se pun, îndreptățit, niște semne de întrebare. Înainte să ajungă pe banca tehnică a celor de la FC Voluntari, singurul club la care a antrenat Robert Niță a fost Rocar ANEFS, în urmă cu patru ani, mai exact la finalul lui octombrie 2007, activând aproape un an, adică până în vara lui 2008.

Sursa: Cuget Liber

05 Dec. 2011, 10:59 Liga 2
Pe aceeași temă