„Sunt antrenorul Brăilei și mi-aș dori să continui proiectul început”

05 Jun. 2012, 11:23 Liga 2

Înainte de ultima etapă, surse din alte orașe, printre care și din Buzău, acolo unde CF Brăila urma să joace în compania echipei Gloria, îl dădeau ca și plecat pe antrenorul Viorel Ion de la gruparea de la Dunăre.

Se vorbea chiar despre un proiect pe 4 ani cu Gloria Buzău și ținând cont de faptul că în acest retur de campionat „Vioară” a fost tentat să plece de două ori de la CF Brăila, zvonurile păreau plauzibile.

Ieri dimineață, însă, Viorel Ion a lămurit într-o oarecare măsură lucrurile, spunând că deocamdată este încă sub contract cu formația brăileană și că va rămâne la formația de la Dunăre încă trei ani dacă se va dori performanță, restul fiind simple speculații.

„Eu, deocamdată, sunt antrenorul Brăilei. Nu am semnat cu nimeni. Mai am o săptămână, două de contract cu CF Brăila și mi-aș dori să continui proiectul început, am făcut o echipă bună, care va avea un cuvânt de spus în campionatul viitor. Voi avea o discuție cu conducerea clubului și dacă vom fi în continuare pe aceeași lungime de undă și vom pune la punct un proiect pe trei ani, nu plec. Totul depinde de o anumită conjunctură”, a declarat Viorel Ion.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

05 Jun. 2012, 11:23 Liga 2
Pe aceeași temă