Șumudică se simte ca în cușcă la Ploiești

15 Jan. 2009, 15:57 Liga 2
Șumudică se simte** ca în cușcă la Ploiești

Fostul antrenor la Progresului Marius Șumudică a decis să accepte oferta formației FC Ploiești și a declarat că în funcția de consilier sportiv se simte ca într-o cușcă.

„De marți sunt antrenor liber, pentru că nu mi-am primit banii de cinci luni și am decis să dau curs ofertei celor de la CSM FC Ploiești. E drept, mă simt ca într-o cușcă, dar astea sunt legile. Sunt într-o poziție ingrată, aceea de consilier sportiv, dar mă voi implica atât cât îmi permite regulamentul. O să fiu aproape de echipă și sper ca din vară să revin în postura de antrenor principal, care îmi place cel mai mult”, a spus Șumudică.

Șumudică are ca obiectiv promovarea în prima ligă, tehnicianul precizând că, în cazul unui eșec, va părăsi singur echipa.

„Dacă nu duc echipa în Liga I o să plec eu, fără să aștept să mi se rezilieze contractul. Am decis să îmi asum responsabilitatea rezultatelor, inclusiv a promovării. Cred că pentru mine venirea la CSM FC Ploiești este un pas înainte, ținând cont de faptul că Progresul a pierdut mulți jucători și, automat, va pierde și la rezultate. Îl felicit pe Răchită pentru ce a făcut la echipă și nu mai vreau polemici cu el. Sunt onorat că pot să muncesc aici și nu vreau să mă gândesc decât la promovare”, a spus Șumudică.

Antrenorul a fost declarat, marți, liber de contract, după ce nu și-a primit salariul de la fosta sa echipă Progresul, iar săptămâna viitoare va semna un angajament pe un an și jumătate cu CSM FC Ploiești, unde va ocupa funcția de consilier sportiv.

15 Jan. 2009, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă