Sucevenii sunt convinși că vor juca în noul sezon tot în Liga 2. „Cu siguranță avem un loc asigurat”

Marius ANGHEL 18 Jul. 2016, 12:54 Liga 2
Sucevenii sunt convinși că vor juca în noul sezon tot în Liga 2.**

Foresta Suceava, fosta Rapid CFR Suceava, are șanse foarte mari să continue în campionatul Ligii 2 și în următorul sezon, cu toate că în cel ce tocmai s-a încheiat a retrogradat. 15 iulie a fost termenul limită până la care echipele ar fi trebuit să se înscrie în noul sezon al eșalonului secund, iar numărul acestora se află sub 22, limita impusă de FRF.

Oficialii Forestei nu știu prea multe lucruri certe despre numărul de echipe sau alte detalii despre desfășurarea noului sezon al Ligii 2, însă sunt convinși că vor fi primiți în campionat. „Înscrierile s-au încheiat vineri noapte, iar în weekend oficialii federației au fost prinși cu organizarea Supercupei. Am auzit că s-ar fi înscris 21 de echipe din 22 de locuri, deci cu siguranță avem un loc asigurat în Liga a II-a. Mai mult, din ce am discutat cu reprezentanții altor cluburi din țară sunt mai multe echipe ce au șanse mici de a începe campionatul, un exemplu fiind Bacăul sau ACS Berceni. Noi am făcut o cerere la federație că vrem să evoluăm în Liga a II-a, ne-am înscris în eșalonul secund și așteptăm o hârtie oficială, care cu siguranță va veni luni sau în zilele ce urmează”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac.

Noul campionat al Ligii 2 ar trebui să înceapă pe data de 30 iulie, însă sunt șanse mari ca debutul să fie amânat cu o săptămână din cauza incertitudinilor ce planează asupra echipelor care ar trebui să evolueze în acest eșalon.

Foresta Suceava se află în această perioadă în cantonament la Câmpulung Moldovenesc, acolo unde se va pregăti până pe 21 iulie. Joia trecută, echipa antrenată de Adrian Iencsi a pierdut cu 2-0 meciul amical cu ASA Târgu Mureș, iar în primul test a cedat cu 4-1 în fața echipei SC Bacău.

Marius ANGHEL 18 Jul. 2016, 12:54 Liga 2
Pe aceeași temă