Sucevenii caută o nouă victorie pe Areni, după 7 luni de secetă!

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 12:59 Liga 2
Sucevenii caută o nouă victorie pe Areni,** după 7 luni de secetă!

Rapid va juca vineri, cu începere de la ora 16.00, pe Areni, împotriva formației Chindia Târgoviște, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii a II-a. Partida are o însemnătate deosebită pentru ambele formații, care luptă la baionetă pentru evitarea retrogradării.

După ce au comis-o în precedentele 3 meciuri susținute pe teren propriu în retur, cu FC Botoșani, Dunărea Galați și Dinamo II, sucevenii nu mai au voie să facă un nou pas greșit tocmai acum, în fața unui adversar direct în lupta pentru menținerea în eșalonul secund. Din punct de vedere statistic însă, „ceferiștii” nu stau însă deloc bine la acest capitol, în condițiile în care, în actualul sezon, nu au izbutit să obțină decât o singură victorie pe Areni, care datează de pe data de 6 octombrie, când dispuneau cu scorul de 2-1 de Farul Constanța, în etapa a VI-a.

De altfel, din cele 17 puncte acumulate până acum, doar 5 au fost cucerite pe teren propriu, restul de 12 fiind adunate din deplasare.

De aceea, sucevenii sunt hotărâți să spargă ghinionul acum, în confruntarea cu Chindia Târgoviște, mai ales că, după foarte multă vreme, tot lotul de jucători este valid.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: photochic.ro

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 12:59 Liga 2
Pe aceeași temă