Sucevenii au rămas fără soluții pe banda stângă. Amicalul cu FC Botoșani s-a lăsat cu încă un jucător accidentat

Marius ANGHEL 11 Mar. 2015, 17:42 Liga 2
Sucevenii au rămas fără soluții pe banda stângă.** Amicalul cu FC Botoșani s-a lăsat cu încă un jucător accidentat

Antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu, are probleme din ce în ce mai mari din cauza accidentărilor. Cea mai delicată problemă este de departe cea a fundașului stânga, în condițiile în care toți cei trei fotbaliști din lot care pot acoperi această poziție sunt, în acest moment, indisponibili.

Astfel, Răzvan Bîgu este chinuit de câteva luni bune de o accidentare la genunchi, motiv pentru care a ratat o bună parte a pregătirii de iarnă. Ultimul control efectuat la o clinică din Iași a evidențiat o inflamare accentuată a ligamentelor, motiv pentru care fotbalistul originar din Fălticeni ar putea reveni pe gazon în cel mai fericit caz peste o lună.

Titularul incontestabil al postului, Dorin Semeghin, se află în aceste momente într-o postură foarte neplăcută, fiind internat în spital ca urmare a unei lovituri puternice pe care a primit-o în stomac în timpul partidei de campionat cu ACS Berceni, de sâmbătă. „Seme” este monitorizat de medici, iar dacă hematomul evidențiat la ecografie nu se va retrage în cel mai scurt timp, atunci va fi obligatorie o intervenție chirurgicală.

Ultima veste proastă a venit în urma amicalului de ieri, cu FC Botoșani, scor 0-4, când Cristian Spătar a fost atacat cu sălbăticie cu crampoanele de un adversar și a fost nevoit să părăsească terenul accidentat, cu mari dureri la gleznă.

În lotul echipei sucevenii mai sunt încă trei jucători accidentați: Velescu, Sfrijan și Negru.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Ionuț TABULTOC

Marius ANGHEL 11 Mar. 2015, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă