FK Csikszereda a făcut strategia transferurilor! Valentin Suciu limitează venirile, dar și plecările: ”Nu vor fi multe schimbări, totul depinde și de oferte”. Planurile ciucanilor pentru cantonamentul din ianuarie

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2021, 15:07 Liga 2
FK Csikszereda a făcut strategia transferurilor! Valentin Suciu limitează venirile, dar și plecările: ”Nu vor fi multe schimbări, totul depinde și de oferte”. Planurile ciucanilor pentru cantonamentul din ianuarie

FK Csikszereda a intrat în vacanță imediat după partida cu Ripensia, din etapa a 16-a, câștigată cu 2-1. Valentin Suciu le-a făcut un cadou jucătorilor, prin faptul că le-a oferit trei zile în plus de pauză, pentru victoria de la Timișoara. Reunirea a fost programată pentru 12 ianuarie.

Valentin Suciu: ”Ne-am dori să mergem în Turcia, să facem acolo cantonamentul, dar vedem cum o să fie cu coronavirusul” 

Formația din Miercurea Ciuc ar putea face cantonamentul de iarnă tot în Turcia, unde a fost și în vară, dar și în iarna trecută. Acesta este planul, în linii mari, după discuțiile lui Valentin Suciu cu oamenii din conducere, după cum a spus antrenorul într-un dialog cu Liga2.ro, dar totul depinde și de evoluția cazurilor de COVID-19.

Dacă lucrurile nu vor fi în regulă, iar contextul nu va fi unul prielnic deplasării în Turcia, atunci pregătirea se va face, cel mai probabil, pe plan local.

Am intrat în vacanță după ultimul meci, nu am mai continuat antrenamentele și după. La data de 12 ianuarie o să ne reunim, le-am făcut un program de pregătire jucătorilor, să fie la un nivel cât mai bun când ne revedem. Am luat liber imediat după ultimul meci, au fost trei zile câștigate de jucători, pentru că le-am spus că dacă vom câștiga la Timișoara, așa vom face.

E o vacanță foarte lungă, dar nu avem ce face. Poate că e mai bine pentru că la starea terenurilor nu știu ce puteam face, mă refer și la antrenamente, și la jocuri.

Ne-am dori să mergem în Turcia, să facem acolo cantonamentul, dar vedem cum o să fie cu coronavirusul. Luăm în calcul varianta aceasta, dar sunt și altele. Vedem cum va fi situația. Este luat în calcul și cantonamentul pe plan local, dar totul depinde de cum evoluează totul, de valul cinci. Am avut discuții cu conducerea despre asta, dar deocamdată nu am stabilit oficial”, a punctat Valentin Suciu.

FK Csikszereda nu va face multe transferuri în această iarnă 

Până acum, FK Csikszereda nu a început anunțurile cu privire la veniri și plecări, urmând să o facă abia de săptămâna următoare. Dacă anumite echipe din Liga 2 au făcut publice câteva plecări imediat după ultima etapă, Valentin Suciu, pentru că nu își dorește prea multe modificări de lot, va analiza mai atent. La Miercurea Ciuc vor ajunge puțini jucători, dar totul depinde și de anumite cedări pe care clubul le poate face.

Câțiva fotbaliști, care au luat prin-planul în cele 16 etape, pot pleca la mai bine, dacă și clubul va fi mulțumit de banii pe care îl va primi în schimbul lor.

Deocamdată nu a plecat nimeni, nu a venit nimeni. O să începem discuțiile cu privire la transferuri de săptămâna următoare, dar nu vor fi multe schimbări. Probabil o să vină unul-doi jucători, dar depinde și de ofertele pe care le au anumiți fotbaliști. Dacă vor fi propuneri bune pentru ei și pentru club, nu pot să mă opun să nu plece.

Nu o să facem mari modificări de lot, în foarte mare măsură vom începe anul cu același lot. Sunt mulțumit de jucători, mai ales după cum s-a terminat anul, cum s-au desfășurat ultimele etape”, a mai spus Valentin Suciu, pentru Liga2.ro.

Valentin Suciu, despre lupta la play-off: ”Stăm și la mâna rezultatelor” 

După etapa a 5-a a sezonului regular din Liga 2, în ultimele 11 meciuri, FK Csikszereda a pierdut unul singur, a făcut două egaluri și a bifat opt victorii. În 2022, până se trage linia finală peste sezonul regular, le va mai întâlni pe Unirea Dej (acasă), CS Comunal Șelimbăr (deplasare) și FC Brașov (acasă).

Cu toate acestea, Valentin Suciu a afirmat că finalul de sezon regular nu va fi unul simplu și că FK Csikszereda are de tras pentru a prinde top 6.

Suntem acolo, dar mai e mult de muncă. Nu aș putea spune că avem sau că nu avem șanse mari la play-off, totul depinde și de ce vor face celelalte echipe. Stăm și la mâna rezultatelor. Nu avem ce să mai facem acum în privința startului de campionat mai slab, am trecut peste. Trebuie să ne concentrăm pe ultimele trei partide rămase din campionatul regular și după aceea vedem unde suntem”, a încheiat Valentin Suciu.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-suciu-a-dat-uitarii-startul-modest-de-liga-2-am-reusit-sa-ne-ridicam-sa-ne-regasim-si-sa-acumulam-puncte-cand-se-reuneste-fk-csikszereda-si-cine-a-fost-desemnat-cel-mai-b-19213854

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-neacsa-biatoumoussoka-si-goh-cum-si-a-luat-adio-clubul-sibian-de-la-ei-19214093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/negocieri-finalizate-cu-adrian-szabo-functia-pe-care-o-va-ocupa-la-fc-brasov-fostul-sef-al-coronei-19214089

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2021, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă