Stoican vrea să-și dea demisia, Gică Popescu reacționează: „Nu-l ținem cu forța la Târgoviște!”

03 Sep. 2012, 20:51 Liga 2
Stoican vrea să-și dea demisia, Gică Popescu reacționează:**

UPDATE / Primaria vrea sa aloce 645.000 de lei pentru echipa de fotbal. Sedinta Consiliului Local a fost programata marti, de la ora 14.00.


Înfrângerea Chindiei cu Brăila, 2-4, venită la trei zile după eliminarea din Cupa României, a tulburat serios apele la Târgoviște. Antrenorul principal Flavius Stoican vrea să renunțe, spectatorii au părăsit stadionul huiduindu-i copios pe Rădoi &co iar conturile clubului rămân tot goale, în ciuda promisiunilor din ultima vreme. „Am de gând să demisionez. Vreau totuși să am o discuție cu Gică Popescu înainte de a face acest pas. Marți (n.r mâine) ne vedem la Târgoviște și luăm o decizie. Sunt condiții foarte grele la Chindia acum… E adevărat, nici rezultate nu au fost. Îmi doream altceva, mă așteptam la mai mult” , a vorbit Stoican.

La rândul său, Gică Popescu l-a asigurat de tot sprijinul său pe antrenorul adus în ianuarie, cu care Chindia a terminat pe locul 7 primul sezon în Liga a II-a: „Eu îl susțin, dar trebuie să își dorească și el să rămână. Dacă nu, vom vedea… Nu îl ținem cu forța pe Stoican la Târgoviște”, a vorbit fostul căpitan al Barcelonei pentru liga2.ro. Marți dimineață, Popescu va vizita echipa la stadion, urmând să aibă și discuția decisivă cu Stoican.

„Nu pleacă nimeni!”

Deși site-ul televiziunii lui Ghiorghi Zotic, tvpartener.ro, a anunțat luni seară o așa-zisă exclusivitate, punctând că trei dintre jucătorii Chindiei, Dinu, Cherchez și Anton, s-ar întoarce la FC Municipal, Gică Popescu infirmă orice plecare din rândul roș-albaștrilor. „Nu pleacă nimeni nicăieri. Pentru o astfel de mutare, trebuie să fim și noi de acord. Ori, am spus clar că nu va pleca niciun jucător în acest moment”, a precizat Popescu. Site-ul amintit făcea referire la un act adițional al actului de transfer, prin care „fotbaliștii transferați de FCM la Chindia se întorc la clubul de la Șotânga în cazul în care, neplătiți la Târgoviște, sunt declarați liberi de contract de Comisia pentru Statutul Jucătorului”.

2 meciuri a pierdut Chindia în trei zile, unul în Cupă și altul în Liga a II-a

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: photochic.ro

03 Sep. 2012, 20:51 Liga 2
Pe aceeași temă