Știința și-a stabilit programul pentru pauza competițională

12 Dec. 2008, 12:11 Liga 2
Știința și-a stabilit programul pentru pauza competițională

Jucătorii Științei se află deja în vacanță, dar se vor reuni vineri pentru banchetul de final de an. Tot atunci li se vor achita și restul de bani neprimiți.

Anul viitor pe 8 ianuarie este programată reunirea lotului, iar până pe 20 se vor pregăti în localitate. În perioada 21-31 ianuarie se vor deplasa la Predeal pentru un stagiu de pregătire montan. După această perioadă, băcăuanii urmează sa se deplaseze în Turcia pentru o serie de amicale în perioada 3-13 februarie.

Deasemenea, la ultima întâlnire a oficialilor Bacăului, antrenorul Octavian Grigore le-a înaintat acestora o listă cu jucătorii pe care dorește să îi înregimenteze în această pauză. Aceștia provin de la echipe din Bacău. Pe listă se regăsesc Cosa, Adăscăliței și Dutciuc, de la Aerostar, Hurdubei și Lipovanu de la FC Willy.

“Pe acești jucători i-am urmărit pe viu în mai multe meciuri. Sunt fotbaliști buni, talentați. Îmi doresc să-i iau în pregătiri și să mă conving dacă pot face față în eșalonul doi. Să nu uităm că una e la nivelul Ligii a 3-a și altceva la Liga a 2-a”, a declarat Grigore.

 

Referindu-se la jucătorii străini ce evoluează la club, acesta a declarat: “Cu siguranță ca aș vrea alți fotbaliști români în locul lor. Din păcate, nu sunt în acest moment pe piață fotbaliști cu mult mai buni decît aceștia. Evora, Ibrahima și Mala sunt jucători buni, care și-au făcut treaba.”

12 Dec. 2008, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă