„Stegarii” sărbătoresc Paștele fără bani în buzunar. Țălnar: „Chiar nu mai are rost să ne încărcăm negativ, ce o vrea Dumnezeu!”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2017, 12:02 Liga 2

Fotbal pe stomacul gol. În această situație se află fotbaliștii și antrenorii lui FC Brașov. Cum cazul Chipciu nu este încă finalizat, criza financiară acută de la clubul de sub Tâmpa se prelungește. Cornel Țălnar chiar nu a mai dorit să discute despre acest caz, însă un lucru este cert: jucătorii și antrenorii vor petrece Sărbătorile de Paști cu buzunarele goale! „Nimeni nu mai știe nimic ce se întâmplă cu cazul Chipciu, am înțeles că cluburile au primit motivarea de la FRF. Din păcate, un lucru este cert, băieții vor merge acasă de Paști fără bani, iar acest lucru îmi va crea mari probleme. Din decembrie tot vorbim de acest caz, acum suntem în Săptămâna Mare și mi-am promis să nu mai vorbesc despre bani. Chiar nu mai are rost să ne încărcăm negativ, ce o vrea Dumnezeu”, spunea Cornel Țălnar.

Blestemul accidentărilor

Pe lângă problemele financiare care sunt cunoscute, stafful „stegarilor” se confruntă și cu mari probleme de lot pentru meciul de joi cu Chindia Târgoviște. Mijlocașul Sebastian Chitoșcă s-a accidentat în debutul meciului de la Balotești și de atunci se recuperează la București. Ioan Șerban s-a accidentat înaintea deplasării la Balotești și abia ieri a început antrenamentele cu echipa, iar Andrei Poverlovici s-a pregătit separat, acuzând probleme la gambă.

Mai mult, atacantul Sabrin Sburlea s-a accidentat la antrenamentul de ieri, Tripșa este în continuare accidentat, iar Sergiu Istrati a fost învoit câteva zile pentru rezolvarea unor probleme personale. „Ne confruntăm cu probleme de lot, astfel că am fost nevoit să chem mai mulți juniori la antrenamentele din această săptămână. În acest moment avem 14 jucători valizi în lot. Parcă este un blestem pentru că văd că lotul se subțiază de la zi la zi”, a spus Țălnar.

Meci dificil cu Chindia

Chiar și în aceste condiții, Țălnar crede că FC Brașov poate obține un rezultat bun la Târgoviște. „Meciul de la Târgoviște este unul foarte important, așa cum vor fi toate jocurile până la finalul campionatului. Sper ca băieții să facă o figură frumoasă și să obținem un rezultat bun pentru că ne dorim să rămânem acolo sus în clasament cu șanse în bătălia pentru promovare. Doar în România se poate întâmpla să joci un meci, apoi stai, ăsta nu e fotbal. O să vedem joi, la Târgoviște, dacă această pauză a fost în favoarea noastră sau nu. Cei de la Chindia vin după eșecul de la Mioveni, iar șansele lor în lupta pentru promovare au scăzut. Sunt convins că vom avea un meci foarte greu la Târgoviște, pentru că ei își vor juca poate ultima șansă de a rămâne în cărțile promovării. Cred că meciul cu Chindia este cel mai greu pentru noi, pentru că în afara jocului cu Mioveni de la Brașov, apoi vom avea adversari accesibili. De acum încolo urmează și meciuri în care se vor întâlni contracandidatele noastre între ele și cu siguranță se vor pierde puncte”, a încheiat antrenorul Brașovului.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 12 Apr. 2017, 12:02 Liga 2
Pe aceeași temă