„Stegarii” ignoră problemele clubului și sunt cu gândul la poziția a 3-a. „Putem tranșa meciul cu Brăila cu o victorie categorică”. Brașov – Dacia Unirea, de la ora 17

Marius ANGHEL 02 May. 2017, 11:26 Liga 2

Etapa a 32 a Ligii a 2-a se va încheia astăzi cu meciul FC Brașov – Dacia Unirea Brăila, programat să înceapă la ora 17:00. Cu o victorie în jocul cu brăilenii, „stegarii” vor acumula 56 de puncte în clasament și vor urca pe locul 3 în Liga 2, peste UTA Bătrâna Doamnă, care duminică a pierdut la Călărași.

„Este un moment delicat, greu de gestionat, începând de la jucători, antrenori și până la conducere. Este păcat că înainte de fiecare etapă din acest retur nu ne-am putut concentra și axa strict doar pe activitatea fotbalistică. Din cauza acestor probleme, rezultatele au fost mai puțin bune. Ne tot cramponăm de aceste probleme și trebuie să recunosc că suntem copleșiți. Nu văd o soluție în acest moment să scoatem capul la liman. Totuși, chiar și în aceste condiții vom aborda meciul cu Dacia Unirea Brăila la victorie și sunt convins că fiecare jucător va da maxim, chiar dacă acest maxim înseamnă undeva la 70 la sută. Chiar și așa, putem tranșa meciul cu Brăila cu o victorie categorică”, a spus Andrei Poverlovici, refăcut după accidentarea suferită în meciul cu Chindia Târgoviște.

„Nu mă mai leg de partea financiară, nu e normal să ne tot repetăm. Cei de la Steaua ne-au spus că în momentul în care vom avea o decizie finală în cazul Chipciu ne vor da banii. Așteptăm, probabil ei acum pregătesc meciul cu Dinamo. Sper că Gigi Becali va rezolva ce a promis. Important este că rezultatele ne-au ajutat în acest retur. Sper că în jocul cu Brăila, toți cei care vor intra vor da totul pentru a obține cele trei puncte. Cu o victorie am urca pe locul 3, cu șanse reale de a ne bate pentru promovare. Situația este în continuare critică, dar cred în băieți și sunt convins că se vor mobiliza la maxim”, a declarat și antrenorul Cornel Țălnar.

Pentru meciul cu Dacia Unirea Brăila, Rareș Enceanu și Petre Goge sunt accidentați.

Cer ajutorul fanilor

Cum situația financiară a clubului este critică, oficialii lui FC Brașov așteaptă cât mai mulți suporteri la stadion. „În situația disperată în care ne aflăm, fiecare bilet vândut contează”, au spus oficialii lui FC Brașov.

Pentru acest meci, șefii lui FC Brașov au majorat prețul biletelor de la 5 lei la 10 lei (tribuna I și a II-a). Meciul FC Brașov – Dacia Unirea Brăila se va disputa marți, de la ora 17:00, pe stadionul Tineretului.

Partida va fi arbitrată de centralul Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) și de tușierii Ovidiu Timar (Marghita) și Casian Băla (Arad). Arbitru de rezervă este Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe), iar observatori au fost delegați Bogdan Zanfirescu (Botoșani) și Ciprian Anton (Suceava).

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 02 May. 2017, 11:26 Liga 2
Pe aceeași temă