Ștefan Stana coboară în iarbă alături de Prună pentru a asigura perioada de interimat la ACS Berceni

Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 17:28 Liga 2
Ștefan Stana coboară în iarbă alături de Prună** pentru a asigura perioada de interimat la ACS Berceni

Parcursul slab din primele 10 etape ale Ligii 2 i-a făcut pe oficialii echipei ACS Berceni să producă un șoc pe banca tehnică în ultimul meci al turului. Contra Academicii Argeș, pe foaia de joc nu s-a mai regăsit Marin Dragnea (foto mic), antrenorul principal, ci doar „secundul” Ion Prună și președintele clubului Ștefan Stana (foto principal, în picioare). Modificarea s-a dovedit inspirată, deoarece echipa a remizat cu liderului Seriei I, scor 0-0. Totuși, această mutare este temporară, momentan ilfovenii fiind în căutări pentru a numi un nou antrenor principal în locul lui Dragnea,

Contactat telefonic de Ilfov Sport, vicepreședintele clubului din Berceni, Paul Terteleac, a explicat absența lui Marin Dragnea de la meciul de sâmbătă. „Am decis că e momentul să întrerupem colaborarea cu Marin Dragnea ca principal, pentru a schimba un pic lucrurile la echipă. Până la finalul anului vom continua cu Nelu Prună ca interimar, iar președintele Ștefan Stana și-a oferit sprijinul necondiționat și va sta alături de acesta pe bancă. Din iarnă vom vedea ce soluție vom găsi pentru banca tehnică” a spus Terteleac.

În meciul cu Academica de sâmbătă, cel care a dat indicații și s-a ridicat de nenumărate ori de pe bancă pentru a da indicații jucătorilor a fost președintele Ștefan Stana.

ACS Berceni a terminat turul pe locul 9 în Seria I, la egalitate cu locul 8 ocupat de Farul Constanța. Locul duce la play-out, fază a competiției pe care ilfovenii au evitat-o în sezonul trecut, atunci când aveau statut de nou-promovată.

Opt antrenori schimbați până acum în Liga 2

Demiterea lui Marin Dragnea de la ACS Berceni este a opta schimbare de antrenor în acest sezon de Liga 2. Până la finalul anului, postul de „principal” la gruparea ilfoveană va fi ocupat de interimarul Ion Prună, „secundul” din primele 10 etape.

Echipele care și-au schimbat antrenorii în primele unsprezece etape ale Ligii 2:

CS Balotești – etapa 3: Robert Panduru cu Tudorel Dumitru
SC Bacău – etapa 4: Viorel Tănase cu Cristian Popovici
AFC Fortuna – etapa 8: Florin Stăncioiu – Aurelian Stamate
FC Bihor – etapa 9: Alexandru Pelici – Călin Cheregi
FC Caransebeș – etapa 10: Sorin Bălu – Alin Artimon
Olimpia Satu Mare – etapa 10: Cosmin Bodea – Tiberiu Csik
ACS Berceni – etapa 10: Marin Dragnea – Ion Prună (interimar)
CSM Râmnicu Vâlcea – etapa 11: Erik Lincar – Alexandru Pelici
*Etapa enumerată mai sus reprezintă ultima rundă în care au stat ca antrenor principal pe banca respectivei echipe.

Marius ANGHEL 05 Nov. 2014, 17:28 Liga 2
Pe aceeași temă