Ștefan Blănaru, omul de gol adus la Mioveni în această iarnă, are încredere în calificarea în play-off-ul Ligii 2. Atacantul a venit cu planuri îndrăznețe: ”Dacă mergem acolo, putem vorbi de şansele la promovare”

Andrei PASCU 27 Jan. 2021, 12:09 Liga 2
Ștefan Blănaru, omul de gol adus la Mioveni în această iarnă, are încredere în calificarea în play-off-ul Ligii 2. Atacantul a venit cu planuri îndrăznețe: ”Dacă mergem acolo, putem vorbi de şansele la promovare”

Ștefan Blănaru (31 de ani) este unul dintre jucătorii pe care Alexandru Pelici i-a adus în această iarnă, cu speranța că echipa CS Mioveni va putea să meargă în play-off-ul de promovare din Liga 2, pentru al doilea an la rând. Atacantul a vorbit despre mai multe aspecte legate de club, la câteva zile de la semnarea contractului.

Ștefan Blănaru: ”Am venit cu gândul sa prindem în primă fază play-off-ul” 

Blănaru a sosit la Mioveni cu gândul că i se poate îndeplini visul, să joace în Liga 1. Are încredere că, alături de colegii săi, poate să realizeze obiectivul trasat de conducere și care a fost în planuri și anul trecut, dar a fost ratat.

Am ales să vin la Mioveni pentru că ştiu că este un club serios, stabil din punct de vedere financiar și în fiecare an îşi propune obiective măreţe. Am venit cu gândul sa prindem în primă fază play-off-ul şi, după realizarea acestui obiectiv, putem vorbi de şansele la promovare. Dar, repet, realizarea primului obiectiv este cel mai important, accederea în play-off, pentru că de el depinde şi restul.

Situaţia în Liga a 2-a nu este una tocmai bună din cauza pandemiei. Şi din câte se vede tot mai multe echipe întâmpină probleme financiare şi începe să se vorbească de retrageri din campionat. Sper să se treacă cu bine peste toată această perioadă”, a declarat Ștefan Blănaru pentru CS Mioveni.

În 2021, în sezonul regular, CS Mioveni mai are programate cinci meciuri. După partida din 20 februarie cu CSM Slatina (deplasare), echipa lui Alexandru Pelici va da peste Fotbal Comuna Recea (acasă), U Craiova 1948 SA (deplasare), Petrolul (deplasare) și Aerostar Bacău (acasă).

Ștefan Blănaru: ”Sunt cinci meciuri grele şi o să facem totul să prindem play-off-ul” 

Ștefan Blănaru a vorbit despre ultimele jocuri care ar putea duce Mioveniul în grupa de promovare, dar și despre cum s-a acomodat la echipă.

Mă ştiam cu mulţi jucători de la Mioveni şi a contat mult că antrenor este Alexandru Pelici, cu care am mai lucrat şi astfel nu mi-a fost grea acomodarea. Referitor la ceea ce a mai rămas de disputat din tur, sunt cinci meciuri grele şi o să facem totul să prindem play-off-ul ca să avem astfel șansa să ne luptăm pt promovare!”, a adăugat Blănaru.

Ștefan Blănaru, despre anul 2020: ”A fost dificil pentru noi fotbaliştii” 

Blănaru a vorbit și despre anul 2020, care a fost sub semnul pandemiei. Atacantul a analizat anul trecut din perspectivă personală.

A fost un an dificil pentru noi fotbaliştii, pentru că am ca am fost nevoiţi, ca şi restul sportivilor de altfel, să luăm o pauză forțată când a fost starea de urgenţă şi ne-a scos din ritm. Eu am început bine returul cu șapte puncte din nouă, la Petrolul, şi credeam ca suntem pe drumul cel bun, din păcate am ratat accederea în Liga 1.

Cea mai mare satisfacţie a fost când am eliminat în 16-imile Cupei României finalista de anul trecut şi am crezut că pot să repet cu o nouă echipă din Liga 2 ce am reuşit şi la Hermannatadt, să ajung cât mai departe în competiţie. Dar din păcate după o lună am fost anunţaţi că echipa din Turnu Măgurele se retrage din campionatul Ligii a 2-a”, a încheiat Blănaru.

Ștefan Blănaru a jucat în prima parte a sezonului pentru Turris Oltul și a marcat de trei ori în 15 meciuri. Va termina campionatul la CS Mioveni, după ce și sezonul trecut a evoluat tot pentru două echipe, FC Hermannstadt și Petrolul.

Foto: CS Mioveni și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-continua-pregatirea-la-poiana-brasov-si-brasov-echipa-si-a-definitivat-programul-amicalelor-19166454

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiinta-miroslava-s-a-despartit-de-jan-turita-ajuns-la-alta-echipa-din-seria-1-a-ligii-3-echipa-lui-cristian-popovici-si-a-luat-portar-de-la-cs-mioveni-19166381

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

 

 

 

Andrei PASCU 27 Jan. 2021, 12:09 Liga 2
Pe aceeași temă