Steaua va juca motivată în play-off! Adi Popa, tranșant după succesul cu Metaloglobus: ”Trebuie să ne arătăm valoarea”. ”Militarii” vor victorii pe linie

Andrei PASCU 13 Mar. 2022, 17:53 Liga 2

Adrian Popa a început foarte bine 2022, marcând în toate cele trei meciuri jucate de Steaua în sezonul regular. Mijlocașul a punctat, sâmbătă, și în partida cu Metaloglobus, scor 3-1, ajungând chiar la al treilea gol în acest campionat. Mijlocașul se concentrează acum pe jocurile din play-off.

Adrian Popa: ”Începe play-off-ul, trebuie să ne arătăm valoarea”

Adrian Popa și-a intrat în ritm la Steaua, după ce în meciurile jucate anul trecut în Liga 2 nu a reușit să puncteze. E într-un moment bun, sperând să continue seria reușitelor consecutive și în grupa de promovare, chiar dacă Steaua nu are drept de promovare.

”Militarii” vor juca din dorința de a arăta că sportiv puteau urca în Liga 1, în urma celor 10 meciuri din play-off. Vor să își arate valoarea, după cum a precizat Adrian Popa la finalul jocului cu Metaloglobus, jucat în deplasare. Își pune mare încredere și în suportul fanilor, veniți în număr de câteva sute la ultima etapă a sezonului regular, din Pantelimon.

Mă bucur că am reușite meci de meci, dar important este să am și meciurile următoare, pentru că începe play-off-ul, vom juca numai cu echipe foarte bune și aici trebuie să ne arătăm valoarea. Acum, trebuie să intrăm la victorie la fiecare meci.

(N.r. – Despre faptul că suporterii au venit în număr mare la meciul cu Metaloglobus) Ne bucurăm, sperăm să vină în continuare cât mai mulți, aceștia sunt suporterii Stelei și sper să îi avem alături tot timpul”, a spus Adrian Popa la finalul jocului de la Pantelimon.

Remus Chipirliu (min. 18 și 51) și Adrian Popa (min.70) au marcat pentru Steaua în succesul cu Metaloglobus, semnând a treia victorie din 2022, după cele cu Unirea Constanța, scor 5-0, și Poli Iași, scor 3-1.

  • Primul 11 al Stelei cu Metaloglobus: Bălbărău – D. Oroian, Bactăr, Beța, Rob. Neacșu – Ad. Popa, Șt. Pacionel, Bărbulescu (cpt.), St. Drăghici – Chipirliu, Buhăescu.
    Rezerve: H. Iancu – Măd. Mihăescu, Fl. Răsdan, Donose, Ad. Ilie, Cl. Dragu, Em. Pacionel, Bustea, Walace.

Steaua intră în play-off de pe locul 4, cu 37 de puncte

Steaua intră în play-off de pe locul 4, cu 37 de puncte, la patru lungimi de locul 3, FC Hermannstadt, la cinci de locul 2, ”U” Cluj, și la 12 de locul 1, Petrolul.

Echipa lui Daniel Oprița are un avans de un punct față de a 5-a clasată, Concordia Chiajna, și de patru peste locul 6, Unirea Slobozia.

Meciul Metaloglobus – Steaua integral și reacția lui Adrian Popa de la final:

Foto: George Ilinca (Sport Pictures) și AS 47
Video: Steaua TV

Andrei PASCU 13 Mar. 2022, 17:53 Liga 2
Pe aceeași temă