„Steaua? Sună tentant!”

17 Dec. 2008, 12:14 Liga 2

Atacantul Sportului Studențesc revine în atenția granzilor primei ligi din România. Rând pe rând Varga a avut oferte de la Steaua, Dinamo sau Rapid, dar nici una nu s-a concretizat și acesta a rămas să evolueze la Sportul. Unul dintre ultimii mohicani ai „găștii nebune” ce îi bucura pe iubitorii fotbalului, Dacian este pregătit să facă pasul spre un alt nivel. De curând și-a făcut debutul în tricoul naționalei și impresia bună lăsată acolo îi dă speranțe la cât mai multe prezențe pentru tricolor.

Crezi că ti-a venit și ție rândul să pleci de la Sportul ?
Cu siguranță că da. Mi-am făcut datoria aici și cred că ar trebui să evoluez la o echipă cu pretenții. Oricum, aș pleca de aici doar în cazul în care ar avea de câștigat și clubul și eu.

Se tot vehiculează că Steaua te curtează insistent…
Am auzit și eu că m-ar dori Steaua, e tentant, dar la mine nu a ajuns nici o ofertă. În orice caz, jucătorul este ultimul care află despre interesul unui club. Eu îmi doresc să primesc cât mai multe oferte convenabile pentru mine și mai apoi am să văd unde am să evoluez.

Să înțeleg că nu ai nici o preferință anume?
Nu. Sunt fotbalist profesionist și de unde am să primesc cea mai buna ofertă acolo am să merg să joc cel mai bun fotbal pe care îl pot. CFR Cluj, Timișoara sau Urziceni sunt și ele destinații foarte bune, nu neapărat în București se poate face performanță. Cert e că în nici un caz nu mi-aș dori să joc la o echipă din subsolul clasamentului. Așa nu aș face decît să risc să mă întorc de unde am plecat.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

17 Dec. 2008, 12:14 Liga 2
Tags:
Pe aceeași temă