Final de meciuri amicale și pentru Steaua. A terminat testele cu un succes contra CSM Alexandria

Andrei PASCU 27 Jul. 2024, 17:35 Liga 2
Final de meciuri amicale și pentru Steaua. A terminat testele cu un succes contra CSM Alexandria

Steaua a jucat ultima partidă amicală din această vară, înainte de startul din noua ediție de Liga 2. A întâlnit, pe Terenul 5 din cadrul Complexului Sportiv Steaua, echipa din Liga 3 – CSM Alexandria, pe care a învins-o, însă, la diferență minimă.

Steaua a intrat la cabine cu un rezultat de egalitate, scor 0-0, iar la final duelul s-a încheiat 2-1 pentru gruparea lui Daniel Oprița.

Steaua, succes la limită în amicalul cu CSM Alexandria

”Militarii” au marcat în repriza a doua prin Bogdan Chipirliu și David Matei, în minutele 59 și 82, în timp ce pentru CSM Alexandria, retrogradată în Liga 3 în această vară, a marcat Mario Epure.

Steaua a transmis faptul că acesta a fost ultimul meci amical al verii, acum fiind pe ultima sută de metri înainte de startul noii ediții din Liga 2. Va întâlni, marți, 6 august, pe teren propriu, Campionii FC Argeș, în ultimul meci al primei runde programat.

  • Steaua a început amicalul cu CSM Alexandria în formula: Munteanu – Drăghici, Vîrtej, Beța, Ilie – Iglesias, Sierra, Enceanu – Păcuraru, Dane, Chipirliu.
    Rezerve: Iancu, Frănculescu – Kereki, Nedelea, Pop, Matei, Raicu, Popa, Nacho, Roman, Maeschi.

Steaua va debuta în Liga 2 contra CFC Argeș

În privința amicalelor disputate de Steaua în această vară, cel cu CSM Alexandria a fost al șaselea, după cele cu Farul Constanța (scor 0-3), CSM Slatina (scor 2-1), Metalul Buzău (scor 2-1), CSM Focșani (scor 0-0) și Metaloglobus (scor 2-0).

Iată ce spunea Daniel Oprița în urmă cu o lună, despre ce își propune de la noul sezon al Ligii 2, în care Steaua va debuta contra Campionii FC Argeș:

Sperăm să fie mult mai bine față de sezonul trecut. Nu am realizat tot ce ne-am propus. Sperăm să prindem play-off-ul și să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României.

(…) vom încerca să tratăm serios Cupa României. Am văzut exemplul Corvinului. Se poate, mai trebuie să ai și șansă. Spun că nu am speranțe, dar orice e posibil. Problema e că timpul trece, începe campionatul”.

Foto: Steaua

Andrei PASCU 27 Jul. 2024, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă