Steaua a învins ”la zero” Metaloglobus într-un amical. Bogdan Chipirliu, pe lista marcatorilor

Andrei PASCU 24 Jul. 2024, 15:22 Liga 2

Steaua și Metaloglobus au disputat un meci amical, miercuri, 24 iulie 2024, în cadrul Complexului Sportiv Steaua, pe Terenul 5. Duelul a avut ora de start 10:30, iar trupa lui Daniel Oprița a reușit o victorie fără prea mari emoții în fața celei conduse de Ianis Zicu, ”la zero”.

”Militarii” au ”apăsat pedala” în prima repriză, iar atunci au venit ambele goluri. Pe lista celor care au punctat și-a făcut apariția și Bogdan Chipirliu, cel mai important marcator al echipei în ultimele sezoane.

Steaua, victorie într-un meci amical cu Metaloglobus, scor 2-0

Cu puțin timp rămas până la startul Ligii 2, Daniel Oprița și Ianis Zicu încă sunt în căutarea celei mai bune formule de start pentru prima etapă, cel puțin. Steaua a câștigat testul cu Metaloglobus prin golurile marcate de Alexandru Dane, venit în această vară în Ghencea, și prin Bogdan Chipirliu.

Dane a deschis scorul la 18 minute de la fluierul de start, iar atacantul cel mai important din lotul lui Oprița a punctat în minutul 32. A fost 2-0 la pauză, dar și la finalul întâlnirii de verificare.

  • Steaua: Frănculescu – Răsdan, Kereki, Vîrtej, Nedelea – Ad. Pop, Raicu, Dav. Matei – Maeschi, Dane, Chipirliu.
    Au mai intrat: H. Iancu – Beța, Drăghici, Ad. Ilie, Rober Sierra, Enceanu, Dani Iglesias, Păcuraru, Ad. Popa, Nacho Heras, Roman, Pîrcălabu.
  • Metaloglobus a început în formula: Gavrilaș – L. Manolache, Gab. Dumitru, Cazan, Rob. Neacșu, Issah, Ekollo, Honciu, Zakir, Dav. Irimia, Huiban

Serges Ekollo, în lotul echipei Metaloglobus

Este de remarcat, în echipa celor de la Metaloglobus, apariția lui Serges Ekollo (mijlocaș camerunez, 25 de ani, foto articol), care în sezonul trecut de Liga 2 a promovat cu Unirea Slobozia în prima divizie. Africanul nu a mai intrat în planurile staffului tehnic condus de Adrian Mihalcea și continuă/ ar putea să continue în divizia secundă, la Metaloglobus.

Totodată, o noutate este și David Irimia, mijlocaș în vârstă de 18 ani de la Dinamo.

Steaua, fără eșec în amicale. Metaloglobus marchează puțin în teste

În privința amicalelor disputate de Steaua în această vară, cel cu Metaloglobus a fost al cincilea, după cele cu Farul Constanța (scor 0-3), CSM Slatina (scor 2-1), Metalul Buzău (scor 2-1) și CSM Focșani (scor 0-0).

Sâmbătă, 27 iulie, Steaua va susține ultimul amical înainte de începerea noului sezon de Liga 2, cu CSM Alexandria, echipă recent retrogradată în Liga 3. Duelul va avea loc tot pe Terenul 5 al Complexului Sportiv Steaua.

De partea cealaltă, Metaloglobus a mai disputat amicale cu AFC Câmpulung Muscel (scor 0-1), Concordia Chiajna (scor 0-0) sau Olimpic Zărnești (scor 3-0).

Meciul amical dintre Steaua și Metaloglobus, scor 2-0:

https://www.youtube.com/watch?v=WwHoXOzxiTc

Foto și video: Steaua

Andrei PASCU 24 Jul. 2024, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă