Steaua și-a spălat din păcate! Victorie categorică împotriva Concordiei Chiajna și locul 4 aproape asigurat. Adrian Popa a făcut spectacol: ”Am acoperit o parte din rușinea de etapa trecută”. Secretul evoluțiilor tot mai bune

Răzvan STÎNGĂ 23 Apr. 2022, 19:26 Liga 2

Adrian Popa a fost decisiv în victoria Stelei contra Concordiei Chiajna, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2, din Ghencea, scor 3-0. Mijlocașul a marcat două goluri la rând, în repriza a doua, în minutele 68 și 80, după ce în prima parte Remus Chipirliu reușise să deschidă scorul în minutul 38.

Steaua a făcut un meci solid cu ilfovenii, reușind astfel primul succes în play-off după trei meciuri la rând nu foarte bune (0-1 cu ”U” Cluj, 0-0 cu Unirea Slobozia și 1-4 cu FC Hermannstadt).

  • Steaua a evoluat contra Concordiei Chiajna în următoarea formulă: H. Iancu (cpt.) – D. Oroian, Walace, Beţa, Al. Zaharia – Enceanu (Măd. Mihăescu 59′), Val. Bărbulescu (Fl. Răsdan 85′) – Ad. Popa, Cl. Dragu (Șt. Pacionel 59′), Em. Pacionel (Donose 85′) – Chipirliu (Buhăescu 75′);
    Rezerve neutilizate: C. Sandu – Rob. Neacșu, St. Drăghici, Bactăr;

Adrian Popa, după Steaua – Concordia Chiajna 3-0: ”Am reușit să acoperim o parte din rușinea suferită etapa trecută”

Cu acest succes de sâmbătă, Adrian Popa e convins că Steaua a spălat din rușinea de runda trecută, cu sibienii, dar și că astfel echipa sa e ca și sigură de locul 4 în play-off.

Referitor la golurile sale, mijlocașul de bandă a afirmat că o s-o țină tot așa în meciurile rămase de jucat până la finalul sezonului, mai ales că începe să fie la un potențial fizic tot mai bun după perioada de pregătire din iarnă și integrarea în echipa Stelei.

Ne bucurăm că am reușit să acoperim o parte din rușinea suferită etapa trecută. Ne bucurăm că le-am putut oferi suporterilor o victorie în Sâmbăta Mare și le dorim Paște Fericit tuturor celor care au venit la meci.

(N.r. – Despre faptul că Steaua a marcat trei goluri) Am văzut ce goluri s-au dat în play-off, în meciurile de până acum, și am zis că trebuie să încercăm poarta că poate ne iese. Nu am câștigat în ultima perioadă, dar am făcut meciuri bune. Ne bucurăm că am jucat bine azi. Aveam nevoie pentru moralul nostru de victorie, pentru consolidarea locului 4 și să ne gândim mai sus.

(N.r. – Despre perioada bună personală pe care o traversează) Eu am spus când am venit că am nevoie de o perioadă să mă pun la punct cu pregătirea, pentru că venisem după cinci-șase luni în care nu făcusem pregătirea în iarnă, dar acum sunt bine”, a declarat Adrian Popa, potrivit Digi Sport.

În vârstă de 33 de ani, Popa a ajuns la cinci goluri în 16 meciuri în Liga 2 pentru Steaua. A fost pentru prima dată când a punctat de două ori într-o partidă. Până la reușitele cu Concordia Chiajna a marcat câte un gol în trei meciuri.

 

Adrian Popa, analiza partidei următoare a Stelei și părere despre veșnica discuție despre promovarea în Liga 1

Scurt, Adrian Popa a caracterizat și partida din runda următoare, pe care Steaua o va juca pe terenul liderului Petrolul. Se așteaptă la un meci dificil.

Referitor la eterna discuție despre dreptul la promovare, Adrian Popa a spus că stafful și vestiarul Stelei se gândesc și fac tot ce pot să termine pe unul din primele două locuri sau pe pozițiile de baraj, iar apoi vor vedea ce se întâmplă, dacă vor fi lăsați să urce în Liga 1 dacă vor câștiga acest drept pe cale sportivă.

(N.r. – Despre partida cu Petrolul) ”Va fi un meci pe contre, ca cel de azi. Un meci foarte disputat, între două echipe foarte bune.

(N.r. – Despre dreptul de promovare) Noi am jucat și am câștigat meciurile pe teren, nu cred că ne-a pus cineva în play-off. Meritul nostru și munca noastră trebuie răsplătite. Dacă administrativ nu vom avea voie, asta e.

Noi suntem obligați de meseria noastră, de fotbaliști profesioniști, să dăm totul, să jucăm fiecare meci la victorie. Noi vom avem niște bonusuri de încasat, nu e treaba noastră dacă se ia licența sau nu. Degeaba se va schimba Legea Sportului, dacă nu suntem pregătiți.

Noi, zi de zi, pentru asta lucrăm, să fim din ce în ce mai buni”, a declarat Adi Popa, la finalul meciului cu Concordia Chiajna.

Steaua va termina, cel mai probabil, pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2

Steaua va termina runda a 6-a a play-off-ului tot pe locul 4, dar cu 45 de puncte și cu un avans de cinci puncte față de Concordia Chiajna. Dacă formația lui Daniel Oprița va evolua pe terenul Petrolului în runda care urmează, ilfovenii vor întâlni FC Hermannstadt pe teren propriu.

Din runda a 6-a a play-off-ului Ligii 2 mai este de jucat un singur meci, cel dintre ”U” Cluj și Petrolul, de marți, 26 aprilie, de la ora 19:00. Confruntarea va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/galeria-stelei-banner-la-adresa-lui-ianis-zicu-dupa-ce-si-a-spus-parerea-despre-dreptul-la-promovare-al-echipei-din-ghencea-raspunsul-antrenorului-concordiei-19228629

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-concordia-chiajna-joaca-de-la-ora-1600-in-precedentele-doua-meciuri-din-acest-sezon-cele-doua-echipe-au-inregistrat-remize-19228529

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zona-rosie-din-liga-2-vede-luminita-de-la-capatul-tunelului-gaz-metan-risca-falimentul-inainte-de-terminarea-ligii-1-iar-o-echipa-poate-evita-trecerea-in-liga-3-emilian-hulubei-19228528

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ramasa-fara-antrenorul-eugen-trica-viitorul-pandurii-a-pierdut-meciul-cu-fc-brasov-oltenii-au-condus-cu-1-0-dar-au-jucat-in-inferioritate-din-minutul-40-dananae-da-vina-pe-arbitraj-19228523

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-castigat-in-deplasare-si-la-targu-jiu-si-si-a-sigurat-prezenta-la-barajul-pentru-mentinere-in-liga-2-calin-moldovan-o-mare-injectie-de-moral-19228511

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-dunarii-calarasi-dupa-esecul-cu-poli-iasi-nu-vom-lasa-garda-jos-nu-vom-ceda-vom-continua-in-liga-3-marius-paun-despre-situatia-financiara-a-echipei-19228507

Răzvan STÎNGĂ 23 Apr. 2022, 19:26 Liga 2
Pe aceeași temă