„Stau liniștit acasă, e mai bine!” Nemulțumit că e ținut pe tușă, un jucător al FC Brașov a plecat de la echipă: „Pentru ei cred că este o veste foarte bună”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2017, 12:50 Liga 2

Fundașul dreapta Alexandru Vagner (27 ani) a fost dat dispărut de oficialii lui FC Brașov. Vinerea trecută, la finalul antrenamentului care a avut la stadionul ICIM, Vagner era extrem de furios, iar de atunci nu s-a mai prezentat la antrenamente! Se pare că motivul principal al nemulțumirii jucătorului a fost decizia lui Cornel Țălnar să-l introducă la jocul școală în echipa titularilor pentru meciul cu UTA pe Robert Băjan, cel care nu se antrenase normal în primele zile ale săptămânii trecute din cauza unei accidentări.

„Chiar nu-l înțeleg pe Vagner”

Antrenorul Cornel Țălnar a fost luat prin surprindere de plecarea lui Vagner. „Chiar nu-l înțeleg pe Vagner, el e ca și copilul meu, mai ales că eu am insistat să-l aducem de la Chiajna. E posibil să fi fost nemulțumit când a văzut că îl folosesc pe Băjan, dar ținând cont de regula FRF cu trei jucători Under 21 în teren e greu să mulțumești toți jucători. Eu chiar le-am spus că încep primul 11 cu cei trei jucători Under 21 și apoi construiesc echipa în jurul lor. Măcar dacă venea să-mi spună nemulțumirile sau să vorbească cu Florentin Petre sau Mihai Stere, dar el nu a vorbit cu nimeni, nici măcar cu cei din conducere!”, a spus Cornel Țălnar.

Vagner: „Pur și simplu am cedat!

După mai multe insistențe, Vagner a acceptat să vorbească despre motivele care l-au făcut să plece de la echipă. „Am simțit că locul meu nu mai este la FC Brașov. Ideea este că eu am simțit că am fost pe făraș încă din iarnă. Eu am venit la Brașov pentru că mi-am dorit. Îmi amintesc că, înaintea campionatului, când eram la Chiajna, eram sunat de patru ori pe zi să vin la Brașov și chiar am renunțat la 2.500 de euro pe lună să vin la FC Brașov. Puteam foarte bine să stau la Chiajna și să-mi iau banii, dar am ales să vin la Brașov pentru că îmi doream să joc. Nu-mi pasă dacă am deranjat sau nu pe cineva, eu sunt sigur că pentru ei este o mulțumire că nu mai vin și că au scăpat de un salariu «uriaș». Așa sunt și ei liniștiți, nu mai e stresul că iar vine Vagner și comentează că nu joacă. Nu cred că antrenorii sau cei din conducere au fost așa de corecți cu mine ca să îmi reproșeze ceva. Pur și simplu am cedat! Pentru ei cred că este o veste foarte bună că am plecat. Așa, stau liniștit acasă, e mai bine! Oricum, supărarea mea a venit după primul meci din acest an, cel cu Olimpia. Am jucat titular și recunosc că am avut o evoluție modestă ca toată echipa, dar eu am fost singurul care am plătit după acel joc. Am fost schimbat în minutul 43, asta se face doar când vrei să-ți bați joc de un jucător. Apoi am fost lăsat în afara lotului pentru meciul de la Călărași. Cu Băjan chiar nu am nicio treabă, nu el face echipa. Le doresc din tot sufletul foștilor mei colegi multă baftă și să reușească să promoveze echipa în Liga 1″, a precizat rebelul Vagner.

4 meciuri a bifat Alexandru Vagner în acest sezon pentru FC Brașov. Fundașul originar din Azuga a fost de trei ori titular.

Țălnar și Contra au renunțat la amical

Marți seara, Cornel Țălnar și Florentin Petre s-au întâlnit la Brașov cu oficialii lui Dinamo, Mutu, Contra și Dănciulescu. Varianta unui meci amical la Brașov între cele două echipe a picat din cauza problemelor de lot cu care se confruntă cei doi antrenori.

„Am renunțat la acest meci, pentru că atât cei de la Dinamo, cât și noi ne confruntăm cu probleme de lot, astfel că nu am vrut să riscăm și alte accidentări”, a spus Țălnar, care în această săptămână nu se poate baza pe Paul Iacob și Robert Moldoveanu, convocați la loturile naționale Under 21, respectiv Under 18, iar Tripșa și Băjan nu sunt complet refăcuți.

Următorul meci al „stegarilor” în campionat este programat luni, de la ora 19:00, pe teren propriu, cu ASU Poli Timișoara.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 23 Mar. 2017, 12:50 Liga 2
Pe aceeași temă