Start modest de play-off pentru FK Csikszereda: un punct în patru etape. Valentin Suciu știe care e problema, dar nu o poate rezolva: ”Îmi asum responsabilitatea. Trebuie să mă adun şi să-i scutur pe băieţi”

Răzvan STÎNGĂ 22 Apr. 2021, 15:12 Liga 2
Start modest de play-off pentru FK Csikszereda: un punct în patru etape. Valentin Suciu știe care e problema, dar nu o poate rezolva: ”Îmi asum responsabilitatea. Trebuie să mă adun şi să-i scutur pe băieţi”

FK Csikszereda a început slab play-off-ul Ligii 2. Când mai e o etapă până la finalul turului nu a obținut decât un punct. Antrenorul Valentin Suciu a făcut o analiză a partidelor jucate până acum de ciucani, în contextul în care încrederea era mare înaintea debutului primei runde.

Suciu e dezamăgit de modul în care s-a desfășurat cea mai recentă etapă, a 4-a, în care FK Csikszereda a cedat cu 1-2 pe teren propriu, cu Dunărea Călărași. Îi simte afectați pe jucători, în urma celor întâmplate până acum, și apreciază că presiunea își spune cuvântul.

Valentin Suciu: ”Trebuie să încercăm să ne ridicăm” 

Antrenorul formației din Miercurea Ciuc a recunoscut că elevii săi au un oarecare blocaj la faza de finalizare, întrucât la antrenamente totul iese conform planului. Va încerca din nou să îi ”trezească”, așa cum încearcă încă după prima etapă a play-off-ului, pierdută de FK Csikszereda.

(N.r. – Despre meciul cu Dunărea Călărași) ”Primul lor gol a venit dintr-o greşeală copilărească a noastră, poate că a contat şi lipsa de concentrare. La al doilea gol, apărarea a adormit. În plus, trebuie să marcăm din situaţiile pe care ni le facem, altfel nu putem câştiga meciurile.

Din păcate, nu ne-am prezentat prea bine până acum. Acest lucru nu s-a văzut doar în această întâlnire, ci şi în celelalte meciuri. Trebuie să încercăm să ne ridicăm de aici. Avem un lot tânăr, suntem destul de buni, dar dacă nu marcăm nu ne putem îmbunătăţi locul din clasament.

Trebuie să câștigăm, să luăm cele trei puncte. Acum, trebuie să ne uităm la ce nivel ne aflăm. Am fi putut scoate mult mai mult din meciurile împotriva Rapidului, Mioveniului şi Craiovei, dar lucrurile pe care le facem bine la antrenamente nu ne ies în meciuri. Îmi asum responsabilitatea pentru eşecuri, acum trebuie să mă adun şi apoi trebuie să-i scutur şi pe băieţi”, a declarat Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

FK Csikszereda, la cinci puncte de locul de baraj 

FK Csikszereda a înregistat următoarele rezultate în play-off: 0-1 cu Rapid, 0-0 cu CS Mioveni, 1-2 cu U Craiova 1948 SA și 1-2 cu Dunărea Călărași. Acum, se află pe locul 5, cu 33 de puncte, iar distanța față de locul 4, care duce în barajul de promovare, e unul destul de consistent, în condițiile în care mai sunt de jucat numai șase partide, de cinci puncte. Poziția respectivă e ocupată de Dunărea Călărași.

În acest moment, echipa lui Valentin Suciu o depășește doar pe ASU Politehnica în clasament, dar doar la golaveraj. Timișorenii au tot 33 de puncte.

Runda următoare, FK Csikszereda va evolua chiar împotriva formației de pe Bega. Un pas greșit va diminua drastic șansele chiar și la pozițiile de baraj.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Apr. 2021, 15:12 Liga 2
Pe aceeași temă