Pandurii începe la Dumbrăvița seria amicalelor din Banat. Călin Cojocaru și-a alergat elevii prin pădure

Mircea OGLINDOIU 27 Jan. 2021, 13:38 Liga 2

Aflată de vineri în cantonament la Timișoara, orașul natal al antrenorului Călin Cojocaru, Pandurii Târgu Jiu dispută astăzi primul amical al iernii. Adversara ultimei clasate din Liga 2 va fi CSC Dumbrăvița, locul 5 din Seria 8 din Liga 3. Testul se va juca pe teerenul din comuna timișeană.

Pandurii va sta în Banat până la data de 5 februarie, iar în această perioadă va mai juca amicale cu CS Hunedoara (30 ianuarie), ACS Poli Timişoara (3 februarie) și Ripensia Timişoara (5 februarie).

”Lotul deplasat în acest stagiu de pregătire număra vineri 21 de jucătorii: Alexandru Opriţa, Cătălin Iovicin, Leonard Aldescu – Nicolae Cotolan, Brandon Diau, Keinus Bunga, Raul Cojocaru, Horaţiu Peia, Ludovic Erhard, Andrei Pleşa, Andrei Dobre, Steven Goma, Sebastian Velcotă, Cătălin Vaida, Claudiu Moisie, Constantin Grecu, Gabriel Dodoi, Dieu Merci Luzemo, Marian Habet, Daniel Filip și Ovidiu Rasoveanu.
Acestora li s-au alăturat la Timișoara jucătorii Rafal Zaborowski și Felipe Acosta, iar săptămâna viitoare urmează să ajungă în țară și ultimii doi jucători străini care nu au putut ajunge la timp la reunire, Bakary Jaiteh și Prince Buaben.
Ceilalți jucători care nu au făcut deplasarea cu lotul urmează să fie împrumutați sau să își caute echipe la care să evolueze mai mult decât au putut juca, în prima parte a acestui sezon, pentru Pandurii. Nu au făcut deplasarea la Timișoara jucătorii Andrei Tănăsoiu, Alexandru Vasilescu, Leonard Gheorge, Eduard Simionescu, Andrei Gal și Alexandru Cuţitoiu, clubul Pandurii mulțumindu-le pe această cale pentru perioada în care au evoluat pentru echipă”
, se arată în comunicatul remis de panduriics.ro.

Altfel, jucătorii de la Pandurii s-au antrenat zilele acestea la sala de forță, pe un teren din Timișoara sau pădurea Giroc, de la periferia capitalei Banatului.

Foto: Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-renunta-la-tot-mai-multi-jucatori-cu-origini-gorjene-lista-completa-a-celor-care-n-au-mai-facut-deplasarea-in-cantonamentul-din-banat-19166147

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-martin-remacle-vedeta-echipei-pandurii-a-semnat-cu-fc-voluntari-19166077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

Mircea OGLINDOIU 27 Jan. 2021, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă