Stadionul Rapidului e înzăpezit! Fanii au venit să îndepărteze nămeții

Marius ANGHEL 27 Nov. 2013, 14:29 Liga 2
Stadionul Rapidului e înzăpezit!** Fanii au venit să îndepărteze nămeții

Ninsoarea care s-a abătut aseară asupra Bucureștiului a pus în pericol disputarea meciului dintre Rapid București și ACS Berceni, ce se joacă astăzi, de la ora 17:00. Gazonul stadionului „Valentin Stănescu” a fost acoperit de un strat destul de gros de zăpadă.

Pentru a rezolva problema, mai mulți angajați ai clubului au venit, cu noaptea în cap, să ajute la curățarea suprafeței de joc. Cum aceștia nu puteau face față singuri, s-a făcut apel și la fani pentru a veni să ajute la deszăpezire.

S-a întâmplat și în 2010

Episodul nu este unic în istoria recentă a echipei. În martie 2010, înaintea unui meci cu Poli Timișoara, fanii giuleștenilor au curățat gazonul, pentru că altfel meciul nu s-ar fi disputat, iar Rapid ar fi pierdut cu 3-0 la masa verde. Problema a fost rezolvată, vișinii s-au impus cu 1-0 printr-un gol de poveste marcat de Darjan Matici, dar, culmea, până la urmă a fost acordat tot scor de forfait pentru bănățeni! Motivul a fost însă folosirea neregulamentară a lui Dacian Varga și a lui Tibi Bălan în echipa de lângă Podul Grant.

Sursa: Fanatik

 

Marius ANGHEL 27 Nov. 2013, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă