UTA își face griji înaintea meciului de la Reșița și compară gazonul de pe „Mircea Chivu” cu cel pe care face antrenament. Primăria Arad, descalificată pe Facebook de „Rulouri de Gazon”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2019, 10:46 Campionat
UTA își face griji înaintea meciului de la Reșița și compară gazonul de pe

UTA se deplasează duminică la Reșița, unde nu o așteaptă cel mai bun gazon de la nivelul ligii secunde. Arădenii au fost puși deja în gardă chiar de antrenorul lor, Laszlo Balint, făcând o paralelă între suprafața de pe arena „Mircea Chivu” și cea de antrenament de pe „Motorul II”.

Totodată, Balint a vorbit și despre necesitatea ca arena „Francisc Neuman” să fie finalizată în cel mai scurt timp posibil. „Știm că nici suprafața de joc de la Reșița nu este dintre cele mai bune și chiar azi dimineață le-am transmis băieților că este foarte important să ne adaptăm tuturor condițiilor. Le-am spus că este ceva asemănător cu terenul nostru de antrenament, care nici el nu este de o calitate foarte bună și cu toate astea ne facem treaba pe el. Știm că și oamenii care au grijă de bazele sportive își dau toată silința să ne ofere toate condițiile și chiar au făcut tot ceea ce era necesar ca terenul de iarbă de la Motorul să se prezinte în condiții cât mai bune. A trecut prin niște schimbări, prin niște procese de îmbunătățire și –  până la urmă – făcând zi de zi antrenamente pe el apar anumite probleme. E adevărat că ne-am dori și noi o suprafață impecabilă, la fel cum este foarte adevărat că ne-am dorit finalizarea cât mai rapidă a stadionului. Sunt lucruri care sunt convins că se vor întâmpla.

Subliniez ideea pe care am spus-o nu o dată și anume aceea că eu îmi doresc ca UTA să se dezvolte în primul rând din punct de vedere sportiv, dar și din punct de vedere organizatoric. Ca și club e nevoie să devenim puternici, să fim din nou o echipă respectată la nivelul fotbalului românesc și mai este mult de muncă. Dar, e important că fiecare știe ce are de făcut pe felia lui. Pas cu pas probabil că vom ajunge acolo unde ne dorim cu toții”, a spus „principalul” echipei UTA.

Primăria Arad, descalificată pe Facebook!

Dar, în ziua în care Balint a vorbit despre suprafața de joc de la Reșița și cel de pe „Motorul II”, firma angajată de Primăria Arad pentru montarea gazonului pe noua arenă „Francisc Neuman” a refulat pe Facebook. La postarea legată de arena din Copou și anume: „La Iași se poate juca FOTBAL. Pe stadionului Emil Alexandrescu mai sunt de trasat doar marcajele. Gazonul SUPERSPORT este de Liga 1!”. Userul „Rulouri de Gazon” a răspuns și întrebărilor unor fani utiști legate de termenul de montare a gazonului în Calea Aurel Vlaicu. „Oricât de mult ne dorim să terminăm lucrările și la Arad, > din Primărie nu sunt de aceeași părere. Serviciul Baze sportive din Arad nu lucrează la fel de eficient ca cei din alte orașe. Ne provoacă pagube, din incompetență, iar dezinteresul pentru oraș este inadmisibil” – e remarca pe care o și vedeți în poza alăturată.

De săptămâni bune, autoritățile locale tot „amenință” cu apariția verdelui pe arena „Francisc Neuman”, însă, deocamdată, nu a făcut nimic în acest sens. În schimb, apare acest comentariu acid la adresa Primăriei Arad, care tocmai a aflat că încă nu are constructor pentru a continua ce a început Tehnodomusul, drept pentru care lucrările stagnează în Calea Aurel Vlaicu.

CITEȘTE și: Utiștii, alături de suporteri la comemorarea lui Moisi și Mihoc: „Încărcătură aparte cu Poli!”

Stancu și-a dat examenul revenirii pe gazon în derby-ul Vestului, iar acum o ia în „colimator” pe Reșița: „Să fim concentrați, punctele sunt necesare!”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 25 Oct. 2019, 10:46 Campionat
Pe aceeași temă