„Sperăm să pasăm «lanterna»”

14 Sep. 2011, 15:30 Liga 2

Sâmbătă, pe „Municipalul” băcăuan este programat un adevărat derby al suferinței: FCM Bacău, deținătoarea „lanternei roșii” va primi vizita Snagovului, echipa clasată pe antepenultimul loc.

„Sperăm să obținem prima victorie și să pasăm, în sfârșit, «lanterna»”, au declarat „galben-albaștrii” înaintea partidei cu Snagovul.

Dacă băcăuanii vin după o înfrângere la limită, contra Gloriei Buzău, în schimb Snagovul se prezintă după o remiză controversată, în compania Iașiului. Rezultatul dintre FC Snagov și CSMS Iași (scor 0-0) a fost pus în discuție de contestația făcută la finalul meciului de către oaspeți, care au solicitat să obțină victoria la masa verde. Motivul? Utilizarea concomitentă a patru jucători extra-comunitari de către FC Snagov. „Conform regulamentului, o echipă de ligă secundă nu are voie să folosească, în același timp, patru jucători extra-comunitari. Dacă se va dovedi că FC Snagov e în culpă, atunci vom câștiga cu 3-0 la masa verde”, a precizat managerul ieșenilor, Leo Grozavu.

Jucătorii în cauză ar fi portarul israelian Baruch, brazilienii Adriano și Alex Santiago Monteiro și nigerianul Ibekwe, ultimii trei transferați de FC Snagov pe ultima sută de metri. Ilfovenii pretind, în schimb, că CSMS Iași pierde banii și timpul de pomană cu această contestație, deoarece portarul Baruch ar avea dublă cetățenie: română și israeliană.

Lozneanu e apt de joc

După doua meciuri petrecute pe tușă, fundașul central al FCM Bacău, Andrei Lozneanu, este apt de joc și speră ca sâmbătă, contra Snagovului, să-și aducă aportul la prima victorie din campionat a „galben-albaștrilor”.

„Lozi” a ratat partida de Cupă cu Petrotub Roman din cauza eliminării suferite în întâlnirea cu Delta, pentru ca vinerea trecută să se accidenteze chiar înaintea fluierului de start al jocului cu Gloria Buzău. La Buzau, stoperul băcăuan și-a spart capul la încălzire, pe tunelul ce duce spre teren, lovindu-se, în săritură, de o grindă.

„Lozneanu a reintrat în programul normal al echipei și va fi inclus în lot pentru confruntarea cu Snagovul”, a confirmat antrenorul Bacăului, Gheorghe Poenaru.

Sursa: Desteptarea

14 Sep. 2011, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă