„Sperăm să găsim antidotul și să îi contracarăm”. ASU Poli a descoperit gustul victoriei și vrea puncte și din deplasarea de la Mioveni

Cu moralul ridicat după ce runda trecută a obținut prima sa victorie în Liga 2, totuși în fața modestei Metalul Reșița, ASU Poli joacă în cea de-a șasea etapă în fața unei alte echipe bune e campionatului. Bănățenii o vor întâlni sâmbătă, de la ora 11:00, pe CS Mioveni, o echipă antrenată de timișoreanul Alexandru Pelici. Argeșenii și-au câștigat până acum ambele jocuri de pe teren propriu, la același scor, 1-0, însă poliștii speră să găsească antidotul în fața adversarilor.

Antrenorul Sorin Brîndescu vrea ca jucătorii săi să smulgă puncte și echipelor mai bine cotate în Liga 2. „Sperăm ca victoria cu Metalul să ne dea încredere. Cu toate acestea, nu am făcut o sărbătoare prea mare pentru faptul că am câștigat și noi un meci, după ce în prealabil pierduserăm atâtea… Am câștigat contra unei echipe slab cotate a campionatului, dar noi sperăm să câștigăm puncte și în fața unor echipe mai bune. Va fi o deplasare lungă și dificilă. Avem un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care de câteva etape nu a primit gol. O echipă foarte bine organizată, cu un antrenor experimentat la nivelul Ligii a 2-a, o echipă bine așezată în teren care poate pune probleme oricărui adversar. O astfel de echipă ne dorim să devenim și noi, una care să pună probleme. Vom încerca acest lucru chiar la Mioveni. Au jucători buni, Năstăsie, care joacă mijlocaș și apare ca al doilea vârf, un jucător valoros, experimentat, la fel ca Ayza, brazilianul lor, sau Staicu, vârful împins, care e timișorean de-al nostru. O echipă închegată, foarte bună, dar sperăm să găsim antidotul și să îi contracarăm”, a declarat, citat de druckeria.ro, Brîndescu, care pentru această deplasare nu se poate baza doar pe mijlocașul Dan Constantinescu, accidentat.

Mansour n-a mai venit la antrenamente

Antrenorul lui ASU Poli așteaptă și un răspuns din partea senegalezului Gueye Mansour, fostul atacant al lui Poli nemaiprezentându-se la antrenamente de marți. „De două zile nu a mai venit la antrenamente, probabil și-a găsit un angajament în străinătate, așa cum își dorea. Ieri mi-a dat mesaj că lipsește de la antrenament și atât. Alte noutăți nu am”, a afirmat Sorin Brîndescu. Acesta nu exclude alte transferuri de jucători liberi de contract. „Avem un lot de 25 de jucători, avem probleme cu organizarea antrenamentelor, pentru că suntem foarte mulți. Dar nu este exclus să ne mai completăm lotul, dacă apare un jucător care într-adevăr ne ajută, care să fie pe posturile deficitare și care să intre direct în primul 11. Ne-am gândit serios la varianta Mansour. Nu e foarte bine pus la punct cu pregătirea fizică, dar se vede că are calitate, are experiență. Nu putem da acum un răspuns, pentru că și joacă pe un post pe care suntem cât de cât acoperiți. Nu acolo este problema echipei noastre”, a mai declarat Brîndescu.

CS Mioveni – ASU Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11:00. Înaintea desfășurării etapei a 6-a a Ligii 2, argeșenii sunt pe locul 9, cu 8 puncte, iar ASU e pe 16, cu 4 puncte.

Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Pe aceeași temă