Spectatorii suceveni pot câștiga tricouri ale Forestei la fiecare meci de pe Areni. Conducerea clubului le dă însă și o veste proastă

Marius ANGHEL 21 Feb. 2017, 17:04 Liga 2
Spectatorii suceveni pot câștiga tricouri ale Forestei la fiecare meci de pe Areni.** Conducerea clubului le dă însă și o veste proastă

Foresta Suceava este unul dintre cluburile din Liga 2 care atrag pe stadion un număr destul de important de suporteri la fiecare meci. Tocmai de aceea, conducerea clubului are de gând ca, începând cu reluarea campionatului, să ofere câteva surprize fanilor care vin la partide.

Directorul sportiv Dănuț Perjă a anunțat că începând cu meciul de sâmbătă cu ASU Poli se va organiza tombole cu premii pentru spectatori, însă a declarat și faptul că persoanele care intră pe stadion la pauză vor fi nevoită să își cumpere bilet, deoarece nu se mai permite accesul gratuit.

„De acum, cine va veni la pauza meciului nu va putea intra pe stadion fără bilet. Am observat că foarte multă lume apare la meci în repriza a doua și nu mi se pare normal. Sunt sigur că mulți vor fi supărați după această veste, dar mi se pare normal ca dacă tot vrei să vezi meciul să vii de la început. Dacă vii la pauză, atunci plătești biletul”, a anunțat, citat de Gazeta de Suceava, Dănuț Perjă.

„Dorim să facem o tombolă, extragerea urmând să se facă la pauză, pe baza seriilor de pe bilete. Pentru acest prim meci din acest an, cu Timișoara, ca premii vor fi trei tricouri originale de joc ale Forestei inscripționate cu sigla și sponsorii, urmând ca norocoșii câștigători să își inscriptioneze ce număr doresc. Noi vom afișa regulamentul atât pe pagina oficială de Facebook, cât și la casa de bilete, astfel încât toată lumea să fie informată. Cel mai important este că spectatorii să păstreze biletele cel puțin până la pauză, pentru că altfel nu vor ști dacă au avut bilet câștigător”, a explicat președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac.

Acesta din urmă a mai spus și că Foresta nu a renunțat la ideea înființării unui fan-shop cu însemnele clubului. „S-a discutat mult în această perioadă despre un magazin în care suporterii Forestei să-și poată achiziționa obiecte promoționale. Facem pașii legali și, sper eu, că dacă nu până la sfârșitul acestei săptămâni, cel târziu sâptămâna viitoare să putem anunța locația unde va fi deschis acest fan-shop”, a declarat Ciutac.

Meciul Foresta Suceava – ASU Politehnica Timișoara, contând pentru etapa a 22-a a Ligii 2, e programt sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Areni.

Marius ANGHEL 21 Feb. 2017, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă