Șoimii va fi antrenată de doi italieni cu trecut lazial. Massone merge tot pe mâna conaționalilor săi

Marius ANGHEL 08 Sep. 2016, 11:46 Liga 2
Șoimii va fi antrenată de doi italieni cu trecut lazial.** Massone merge tot pe mâna conaționalilor săi

Așa cum a făcut-o și la Ceahlăul Piatra Neamț, italianul Angelo Massone, noul finanțator al clubului Șoimii Pâncota, va merge pe mâna unor antrenori străini la gruparea arădeană care în primele cinci etape ale Ligii 2 a încasat 52 de goluri și nu a marcat niciunul. Noul antrenor al Pâncotei nu va fi însă Pedro Pablo Pasculli, ci doi conaționali de-ai lui Massone, ambii cu un important trecut la Lazio Roma.

Conducerea clubului arădean care își dispută meciurile de pe teren propriu la Șiria a reușit să cadă de acord cu cuplul de antrenori Giancarlo Oddi (68 ani) și Fausto Salfa (67 ani), anunță Sport Arad. Dintre cei doi, la meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, cu Unirea Tărlungeni va fi prezent pentru început doar Salfa, acesta urmând a ajunge la Arad astăzi.

Principal va fi Giancarlo Oddi, un fost fundaș al echipelor Lazio sau Cesena, dar și antrenor la clubul roman, activând cel mult ca „secund” în culorile biancoceleste, dar în special la echipele Primavera și de juniori. „Secund” îi va fi Salfa, și el un fost jucător la Lazio și care a mai colaborat cu Oddi pe banca echipei Montecelio Calcio, în Campionatul Eccellenza. Acesta din urmă are și specializarea de director sportiv.

„Din capul locului, prima mea opțiune a fost Giancarlo Oddi și apoi Pasculli. Mă bucur că l-am convins să preia echipa, acest lucru urmând să se întâmple săptămâna viitoare. Deocamdată, la Arad va sosi secundul Salfa”, a anunțat Angelo Massone, potrivit Sport Arad.

Până la instalarea celor doi italieni, de pregătirea echipei se vor ocupa în continuare Dumitru Mitu și Călin Petrică.

Marius ANGHEL 08 Sep. 2016, 11:46 Liga 2
Pe aceeași temă