„Situația actuală a FC Farul este îngrijorătoare, dar nu de nerezolvat”. Reunirea echipei constănțene a fost amânată pentru săptămâna viitoare

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 13:20 Liga 2

Viitorul clubului Farul Constanța se va decide în această săptămână. Reunirea echipei ce ar fi trebuit să aibă loc miercuri a fost amânată pentru lunea viitoare, în timp ce discuțiile de implicare la club a omului de afaceri Adrian Zamfir încă nu au fost finalizate.

În weekendul trecut, președintele Auraș Brașoveanu a avut, la Constanța, o întrevedere cu Adrian Zamfir, fostul finanțator al Rapidului care a declarat că vrea să se implice la Farul alături de Giani Nedelcu. „I-am pus la dispoziție lui Adrian Zamfir toate datele în ce privește clubul. A fost o întrevedere apreciată drept pozitivă și cu potențial pentru viitor. Situația actuală a FC Farul este îngrijorătoare, dar nu de nerezolvat, lucru subliniat și de Adrian Zamfir. Obiectivul dumnealui este promovarea imediată în Liga 1. A rămas ca luni (n.r. astăzi) să poarte ultima discuție cu Giani Nedelcu. Astfel că sper ca luni toate lucrurile să fie puse la punct”, a declarat, pentru Ziua de Constanța, Auraș Brașoveanu, care a spus și ce jucători mai are sub contract Farul: „La ora actuală, Farul mai are sub contract jucătorii Under-21 din sezonul trecut. Sunt însă și unii dintre fotbaliștii experimentați, care au jucat în ediția trecută, care doresc să continue”.

În cadrul întâlnirii dintre Brașoveanu și Zamfir s-a vorbit și despre viitorul băncii tehnice a clubului constănțean. „A fost tratat și acest aspect. E o discuție, dar nu e avansată, pentru că așteptăm lămuriri de la Federația Română de Fotbal în ce privește licența Pro. Discuția e de un antrenor nou. Tehnicienii cu care Farul a încheiat sezonul trecut, Ion Barbu și Gică Mina, vor rămâne în noul staff tehnic”, a arătat Brașoveanu.

Altfel, reunirea Farului ce ar fi trebuit să aibă loc miercuri, 29 iunie, a fost amânată pentru săptămâna viitoare, pentru luni, 4 iulie.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă