Șiman continuă să-l atace pe Varga: „Îmi reproșez că am inventat acest personaj odios. E un distrus”

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 16:59 Liga 2
Șiman continuă să-l atace pe Varga:**

Scandalul de la Sportul continuă. Patronul Vasile Șiman își continuă „războiul” personal cu jucătorii, iar acum în colimator a intrat Dacian Varga.

Șeful de la Sportul îl atacă dur pe Varga, jucător pe care îl consideră a fi unul dintre capii revoltei de la finalul săptămânii trecute când „studenții” au refuzat să se intre pe teren la meciul cu Farul.

„Îmi reproșez că eu am inventat acest personaj odios. Varga e un distrus, peste tot pe unde a fost, a creat numai probleme și scandal. De ce credeți că Dan Petrescu nu l-a luat pe el la Kuban și l-a transferat pe Gigel Bucur. Vă spun eu. La un meci Dinamo – Urziceni, la care Varga era rezervă, acest distrus de care vă vorbesc l-a înjurat în continuu pe Dan Petrescu cât timp a ieșit la încălzire. Mai mult, a sărit să-l și bată pe Petrescu. Nu mai zic de ceea ce a făcut la Dinamo, unde fura din vestiar, dar până l-au prins și l-au dat afară. Să-mi mulțumească mie pentru că l-am scăpat acum mulți ani din mâinile lui Cezar Zamfir, care l-ar fi călcat în picioare. Iată, pe scurt, cine e această creatură scăpată de sub control și care răspunde la numele de Varga”, a declarat Vasile Șiman la gsptv.

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă