Semnalul de alarmă a fost tras: „Atenție maximă cu dosarul de licențiere!”

10 Dec. 2011, 00:42 Liga 2
Semnalul de alarmă a fost tras:**

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, vineri, că patronul Giani Nedelcu este extrem de supărat pe președintele FC Viitorul, Paul Peniu, în urma declarațiilor făcute de acesta într-un interviu acordat cotidianului „Cuget Liber”.

Nedelcu este supărat pentru faptul că Peniu a spus că „regretă punctele pierdute cu FC Farul”.

„Nu este prima oară când ne supără, așa încât domnul Nedelcu îl anunță că dacă Viitorul va promova în Liga I, nici nu se pune problema să-i pună la dispoziție stadionul de pe strada Primăverii”, a spus Lică.

Atenție maximă cu dosarul de licențiere!

Președintele executiv al echipei FC Farul, Marcel Lică, a declarat, pentru „Cuget Liber”, că a primit astăzi (n.r. – vineri) de la Federația Română de Fotbal criteriile care trebuie îndeplinite în dosarul de licențiere pentru sezonul 2011-2012. „Va fi exigență maximă, nu se va mai permite nicio abatere! Anul trecut au fost indulgenți, anul acesta, însă, nu!”, a spus oficialul farist.

De asemenea, Marcel Lică, a declarat că tehnicianul Laurențiu Reghecampf, ofertat de conducerea de la malul mării, nu a dat încă nici un răspuns. „Noi i-am făcut oferta, acum așteptăm un răspuns de la el în următoarele zile”, a completat Lică.

sursa: Cuget Liber

10 Dec. 2011, 00:42 Liga 2
Pe aceeași temă