Selymeș: „Trebuie să credem până la capăt că ne putem salva”

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 16:13 Liga 2
Selymeș:**

Dinamo II va juca astăzi, la ora 18.00, în deplasare, cu Chindia Targoviste, într-un meci extrem de important pentru salvarea de la retrogradare.

Pentru echipa secunda a lui Dinamo, cât și pentru adversara lor de astăzi, urmează un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare, iar de acest lucru este constient și Tibor Selymeș, antrenorul principal al „câinilor”. Acesta a declarat înaintea disputei că meciul cu Chindia este o finală pentru echipa sa, iar victoria este singurul rezultat luat în calcul.

„Este un meci de șase puncte. Trebuie să câștigăm neapărat această partidă, chiar dacă avem în lot jucători de 16, 17 ani. Aproximativ 95% dintre jucătorii de la Dinamo II nu au experiență, iar acest lucru poate fi dobândit de fotbaliști doar de la meci la meci. Totuși, trebuie să credem până la capăt că ne putem salva. Atâta timp cât mai avem șanse, trebuie să fim încrezători. Noi vom lupta până în ultimul minut. Până acum, toate echipele care ne-au învins au făcut acest lucru prin plusul de experiență. Meciul cu Chindia Târgoviste este o finală pentru noi. Jucăm ultimele trei meciuri din campionat doar la victorie”, a declarat, pentru fcdinamo.ro, Tibor Selymeș.

Din tabăra cealaltă, tehnicianul Silviu Dumitrescu nu se va putea baza pe Bobi Verdeș și Sorin Rădoi, accidentați, și nici pe Ionuț Șerban, suspendat după eliminarea de la Constanța.

„Am găsit o echipă cu mari probleme la capitolul pregătire fizică. La Constanța, băieții au picat în repriza a doua și au încasat trei goluri. Nu știu de ce s-a ajuns aici. Cu Eusebiu Tudor nu am simțit că există o colaborare director tehnic-antrenor” a spus, citat de chindiatargoviste.ro, Silviu Dumitrescu

Meciul Chindia Târgoviște – Dinamo II va avea loc astăzi, de la ora 18:00, pe stadionul „Eugen Popescu”.

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă