Selymeș: „Am găsit jucătorii nepregătiți fizic”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 14:50 Liga 2
Selymeș:**

Tibor Selymeș este noul antrenor principal al echipei a doua a clubului Dinamo București. Acesta împreună cu Iulian Mihaescu si Sorin Bucuroaia au fost prezentați oficial astăzi,  într-o conferință de presă, înainte de plecarea spre Botoșani.

Noua echipă a fostei legende dinamoviste, Tibor Selzmeș, întâlnește mâine, de la ora 11:00, în etapa a 20-a, liderul seriei I a Ligii a II-a. Pentru acest joc, Dinamo II nu se poate baza pe tânărul Dorin Rotariu. Acesta s-a accidentat în meciul naționalei U18, România – Finlanda. Totodată, noul tehnicial al „alb-roșilor” nu se poate baza la Botoșani nici pe Bitez, accidentat, în timp ce Ioniță și Buia sunt suspendați pentru acest joc.

„Mă bucur foarte mult că am venit la Dinamo, nu contează că e Dinamo II, pentru mine tot Dinamo e. Plecăm la Botoșani unde vom întâlni o echipă puternică. Va fi un meci foarte greu pentru noi, vom merge cu foarte mulți copii de 16-17 ani. De la prima echipă îi vom avea doar pe Steliano Filip și pe Raphael Stănescu. Eu voi încerca să-i determin să aibă o mentalitate de învingători în meciul de mâine și nu numai.

Vom merge la victorie mâine pentru că ne dorim să câștigăm fiecare meci în parte și să acumulăm puncte pentru a ne clasa cât mai sus în clasament. Sper să rezolv problema pregătirii fizice, pentru că la Dinamo II am găsit niște jucători nepregătiți din punct de vedere fizic.”, a declarat astăzi, în conferința de presă, Tibor Selymeș, noul antrenor principal al lui Dinamo II.

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
 

Marius ANGHEL 05 Apr. 2013, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă