Sebi Tudor, (iar) meci cu liderul!

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 15:03 Liga 2
Sebi Tudor,** (iar) meci cu liderul!

După confruntările cu Săgeata Năvodari și Sportul Studențesc, Chindia are din nou o misiune dificilă, contra liderului la zi din seria B1. Târgoviștenii sunt obligați să învingă, pentru a nu-și complica și mai mult situația din clasament, -5 la adevăr după doar patru runde.

„Este un meci foarte dificil, dar sperăm să ieșim bine. Vom întâlni un adversar care a avut de jucat meciuri mai lejere decât noi, contra unor formații care nu își doresc promovarea. Trebuie să batem. Pe unde am antrenat, nu am stat niciodată pe locul zece. Nici în România, nici în Arabia”, declară Sebi Tudor.

Smarandache, Dinu și Mihăescu sunt accidentați și nu intră în vederile tehnicienilor. Ar putea reveni, în schimb, Cristi Cherchez, care a reluat antrenamentele în regim normal.

Au venit banii!

Jucătorii Chindiei au încasat miercuri o parte din restanțele contractuale. Autoritățile locale și județene au virat primele tranșe din sumele promise, 600.000 de lei, respectiv 400.000 lei pentru turul campionatului. „Nu i-am luat pe toți, dar sunt buni și ăștia. E altceva, nu mai stăm să ne împrumutăm”, declară fotbaliștii de la Târgoviște.

Dacă Verdeș&co. au făcut ieri drumuri spre bancomatele din oraș, nu același lucru se poate spune despre angajații clubului, care nu și-au primit încă drepturile salariale. Există speranțe și aici că situația de va îndrepta.

Chindia – CS Otopeni se joacă vineri, la ora 17.00

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 27 Sep. 2012, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă