Se simte abandonat

26 Aug. 2009, 15:51 Liga 2
Se simte abandonat

 

Principalul Farului, Marius Șumudică, a semnalat, în câteva rânduri, că relația sa cu conducerea clubului nu funcționează cum ar trebui. Șumi a ieșit la atac și după partida cu Concordia Chiajna, dar speră ca toți să-și dea mâna pentru a reuși promovarea.

 

„Toată lumea trebuie să fie cu capul pe umeri și să tragă la aceeași căruță. Eu am simțit că nu suntem toți în aceeași barcă, dar sper ca săptămâna asta să fie ca un moment zero și să arătăm că vrem binele Farului. Oameni din conducere, oameni de peste tot, trebuie să conștientizeze că toată lumea trebuie să realizeze obiectivul, promovarea, indiferent cine e antrenor sau conducător. Dacă nu, atunci să alcătuiască o echipă tânără, să ia un antrenor formator și să promoveze mult mai târziu”, a spus antrenorul farist.


„În conducerea clubului, nu există persoane care-i pun bețe în roate lui Șumudică. Știți cum e, la supărare mai declari una-alta”, a replicat Mircea Crainiciuc, președintele executiv al grupării constănțene.

 

Spionează Victoria Brănești în „Cupă“

Marius Șumudică se va afla astăzi în tribunele stadionului din Brănești, pentru a spiona adversarul Farului de sâmbătă, echipa locală, Victoria, care joacă, de la ora 17,30, cu Sportul Studențesc, în faza a IV-a a Cupei României.

 

„Pentru noi, ca odihnă și timp de recuperare, e un avantaj că nu jucăm mâine (n.n. astăzi) în Cupă, dar nu știu în ce măsură Brănești va juca cu echipa pe care o va folosi sâmbătă. Oricum, aș fi preferat să evoluăm și noi mâine (n.n. – astăzi), pentru a trece mai ușor peste eșecul cu Chiajna, să nu stăm să ne mai gândim la el”, a declarat principalul Farului.

 

Sursa: cugetliber.ro

26 Aug. 2009, 15:51 Liga 2
Pe aceeași temă